Anna Anka bryter tystnaden om nya pojkvännen: "Ovillkorlig kärlek"

Anna Anka avslöjade i våras att hon träffat en ny man. Nu berättar Anna Anka om sina heta känslor och det passionerade förhållandet hon har med nye pojkvännen.

I våras avslöjade Anna Anka, 46, för Hänt att hon har en ny man i sitt liv. För drygt en vecka sedan visade hon för första gången upp den nye pojkvännen på Instagram. Nu berättar hon mer om sin nya kärlek, samtidigt som hon menar att vissa delar blir för privata att prata om.

– I en värld där alla vill visa upp sig och berätta allt är jag annorlunda. Jag värdesätter min diskretion och integritet. Allt behöver inte delas med världen. Särskilt inte om det gäller min älsklings liv. Jag vill inte ge människor tillåtelse att avguda mitt förhållande och sedan behöva överträffa åskådarnas förväntningar. Att leva mitt liv i offentlighetens ljus är svårt för mig att hantera, säger hon och fortsätter:

Annons:
Bli fräscht sommarbrun i höstrusket – lyxiga self tan produkter till 20% rabatt med koden ”Idol”

– Jag värdesätter mitt liv och har lärt mig genom erfarenhet att det inte fungerar för mig att prata om mitt personliga kärleksliv. Jag ber er respektera vår integritet. Vårt förhållande är inte hemligt, det är privat och vi har inte för avsikt att diskutera vårt privatliv med någon.

Däremot har hon inga problem alls med att berätta om sin kärlek till den nye mannen. För på frågan om vad hon önskar sig i julklapp svarar hon:

– Den bästa julklappen är inte inslagen i papper och ligger inte under granen. För mig är det att ha en speciell person som värdesätter mig och älskar mig för vem jag är. Ingenting i denna värld kan ge så mycket glädje som han gör, speciellt när han ser in i mina ögon.

Anna fortsätter beskriva passionen i ord:

– Jag älskar hur han håller mig så hårt att jag inte kan röra mig … Jag älskar hur han står i min väg och vägrar flytta sig innan han fått en kyss… Hur han berör min hud lika mjukt och varsamt som om han nuddat en fjärils vinge …

Anna Anka fortsätter berätta om sin kärlek och om hur hennes nya pojkvän har alla de egenskaper hon efterfrågar.

– Han har gett mig det jag vill ha mest av allt: ovillkorlig kärlek. Varje del av det som är jag är så kär, för det vi har är så vackert. Han får mig att känna mig så vacker, så vacker. Hans snälla själ är den mest värdefulla gåvan som ingen annan någonsin kan matcha. För den bästa gåvan du kan ge är när allt kommer omkring ditt hjärta!

Foto: Stella, Instagram

LÄS OCKSÅ: Efter avslöjandet i Hänt – Anna Anka visar upp sin pojkvän

LÄS OCKSÅ: Simon Skölds fina kärleksförklaring till Camilla Läckberg: ”Helt enkelt bäst”

Senaste nytt