ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Ann Wilson om privata samtalen med Casper Janebrink: ”Har lockat”

19 jun, 2023 
Casper och Ann Wilson
Ann Wilson och Casper Janebrink känner varandra väl efter inspelningarna av Över Atlanten.
Nu berättar Ann om samtalen med Casper där hon försökt vara så övertalande hon bara kan.
– Man vet aldrig vad som händer i framtiden men att jag har lockat, säger Ann till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Let's Dance juryn berättar om Petra Medes avhopp och ersättaren Kristin KaspersenBrand logo
Let's Dance juryn berättar om Petra Medes avhopp och ersättaren Kristin Kaspersen

Dansproffset Ann Wilson, 55, har blivit ett välkänt ansikte för svenska folket genom sin roll som jury-medlem i Let's dance.

I hela 18 års tid har hon bedömt svenska kändisar som lärt sig tävla i TV4:s underhållningsprogram.

Ann Wilsons relation till Arvingarna-profilerna: ”Jag gillar verkligen”

Men Let's dance är inte det enda programmet Ann har synts till i de senaste åren. Förra året gav sig Ann ut på ett riktigt äventyr då hon medverkade i Över Atlanten tillsammans med bland annat Casper Janebrink, 53.

Under våren har vi fått följa Ann i Sveriges Mästerkock VIP, en inspelningen som ledde till att hon fick tillbringa tid med en helt annan Arvingarna-medlem då Lars ”Lasseman” Larsson, 51, också medverkade i säsongen.

Annons

När Hänt når Ann berättar hon om relationen till dansbandprofilerna.

– Jag gillar verkligen det gänget, de är störtsköna Göteborgs-gubbar.

Ann Wilsons privata samtal med Casper Janebrink

Casper, Lasseman, Kim Carlsson, 51, och Tommy Carlsson, 54, har haft riktiga succéår med Arvingarna på senaste. Inte nog med att deras show I love Arvingarna gått strålande både i Göteborg och Stockholm så har de även synts en hel del i tv-rutan. Både Arvingarnas jul – hemma hos Lasseman och Arvingarnas sommar – fest på Lassemans altan. Ett program vi däremot aldrig har fått se någon av dansbands-profilerna i är just Anns Let's dance. Men det är något Ann försöker ändra på.

Har du försökt övertala de att vara med?

– Det kan du ge dig på, både den ena och den andra. Man vet aldrig vad som händer i framtiden men att jag har lockat, det kan man nog säga. Jag har lockat in många som Jonas Björkman bland annat. Vi har ju otroligt många dansbandsdrottningar jag gärna skulle vilja se i Let's dance också. Vi får fortsätta jobba på det i sommar, säger Ann till Hänt.

FOTO: TT

Annons