LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Ann Wilson akut till sjukhus – otäcka händelsen: ”Kunde inte svälja saliv”

09 dec, 2023 
Linn Seipel
ann wilson
Let's dance-jurymedlemmen Ann Wilson fördes under fredagen akut till sjukhus efter att fått svårt att andas.
Nu berättar hon om den obehagliga händelsen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgrens chock – här får hon veta att Lotta på Liseberg läggs ner: ”Mitt fel?”Brand logo
Pernilla Wahlgrens chock – här får hon veta att Lotta på Liseberg läggs ner: ”Mitt fel?”

Proffsdansaren och tv-profilen Ann Wilson, 55, har suttit i Let's dance-juryn alla 18 säsonger som programmet sänts. 2024 blir dock första år sedan 2006 då vi inte er programmet i tablån, detta eftersom TV4 beslutat om en paus.

Kanske är det lika bra för Ann, som just nu verkar behöva vila och återhämtning. I ett inlägg på Instagram publicerat under lördagen berättar hon om en otäcka sjukdomen som eskalerade.

Ann Wilson förd akut till sjukhus – kunde inte andas

Det var efter en tids envis influensa som Anns tillstånd kraftigt försämrades. Till den grad att hon under fredagen tvingades åka akut in till sjukhus, efter att ha fått svårt att andas.

Annons

”Tack vänner för krya hälsningar! En vad jag trodde vanlig influensa visade sig vara någon reaktion, kunde inte svälja saliv och fick svårt med andning så efter två dygn utan mat och sömn blev det resa till akuten”, skriver Ann i inlägget och fortsätter:

”Struplock var oroväckande svullet, dunderkur med kortison vände dock och idag kommer krafterna igen.Tack till sjukvården som inte slutade leta då det inte såg allvarligt ut på ytan, men ett litet rör ned i näsan fick koll på svalget och hittade problemet. Hälsa är allt!”

Nu verkar Ann tack och lov alltså må bättre. Exakt vad för reaktion det rör sig om vet vi inte. Hänt har i samband med skickade kryahälsningar ställt frågan till proffsdansaren, men ännu inte fått svar. Vi hoppas inget allvarligt!

FOTO: TV4, Instagram

Annons