ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Ann-Louise Hansons sorg efter Claes-Göran Hederströms död

09 nov, 2022 
ann louise
Claes-Göran Hederström har gått bort 77 år gammal.
Nu delar Ann-Louise Hanson med sig av hur hon kommer att minnas den tidigare kollegan och vännen.
”Väldigt stor integritet”, skriver hon till Hänt.
Annons
Folkkära kändisar som lämnat oss 2022Brand logo
Folkkära kändisar som lämnat oss 2022

Under onsdagen nåddes vi av den tragiska nyheten att Melodifestival-legenden Claes-Göran Hederström gått bort. Dödsfallet bekräftades av hans familj i Kulturnyheterna och Claes-Göran blev 77 år gammal.

Vad Claes-Göran är mest känd för under sin framgångsrika karriär är superhiten Det börjar verka kärlek banne mig som han vann Melodifestivalen 1968 med.

Så kommer Ann-Louise Hanson att minnas Claes-Göran Hederström

Någon som har arbetat tätt med Claes-Göran under årens gång är Ann-Louise Hanson, 78. Duon uppträdde tillsammans under Allsång på Skansen 2012 och nu senast sågs de ihop under en mellanakt i Melodifestivalen 2020.

Annons

Det var inte bara Claes-Göran och Ann-Louise som dök upp i tv-rutan den kvällen, även Towa Carson och Siw Malmkvist var en del av mellanakten i tävlingen. De alla fyra blev även hyllade i Melodifestivalen Hall of Fame som instiftades just det året för att uppmärksamma låtskrivare, artister och andra personer vars insatser haft stora betydelser för Melodifestivalen genom åren.

När Hänt når Ann-Louise Hansson delar hon med sig av hur hon kommer att minnas sin tidigare kollega och vän.

”Befinner mig just nu i Spanien och nåddes i morse av den tråkiga nyheten! Han var en genomsnäll och go kille, med väldigt stor integritet. Mina tankar går nu till hans barn , familj och närmaste vänner”, skriver hon i ett mejl till Hänt.

Melodifestivalen 2020
Foto: TT

FOTO: Naina Helén Jåma/TT

Annons