LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Ann-Louise Hanson skakad av dödsfallet i familjen – sorgen är total

04 apr, 2024 
Hedvig Tärnholm
Ann-Louise Hanson
Ann-Louise Hanson fyller 80 år idag men födelsedagen kantas av sorg.
Hennes bror gick nyligen bort och saknaden är bottenlös.
– Det var han och jag mot världen, berättar hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kristin Kaspersen om saknaden efter mamma Barbro “Lill-Babs” Svensson: “Älskade...”Brand logo
Kristin Kaspersen om saknaden efter mamma Barbro “Lill-Babs” Svensson: “Älskade...”

Sångerskan Ann-Louise Hanson fyller 80 år idag. Men dagen som skulle ha firats med glädje och familjen kantas istället av sorg och en stundande begravning.

Ann-Louise Hanson om svåra sorgen: ”Det var han och jag mot världen”

Ann-Louise Hansons 80-års dag skulle ha firats med pompa och ståt som sig bör när man fyller jämnt. Planen var en skaldjursfrossa på landstället i Stockholms skärgård tillsammans med familjen, men födelsedagsplanerna har fått ändras sedan hennes bror hastigt gick bort.

– Min bror dog och det är begravning imorgon, så det blir ingen stor fest. Det är bara min man och våra tre döttrar. Vi ska fira lite ikväll och äta lite god mat i Järvsö så det blir vårat firande, berättar Ann-Louise för Hänt.

Ann-Louises bror dog för en månad sedan efter en tids sjukdom. Hans fru gick bort för knappt ett år sedan och efter det var det som att han tappade livsgnistan berättar hon. Ann-Louise minns honom med värme och kärlek.

Annons

– Det var han och jag mot världen när jag var sex och han var elva. Han var världens snällaste människa och en musiker och konstnär.

Ann-Louise blir firad av sin närmaste familj

Ann-Louise blev ändå fint uppvaktad av familjen på den stora dagen med frukost på sängen och presenter. Även Järvsöbadet hade hissat flaggan för sångerskan. Efter begravningen åker hon tillbaka till Stockholm och ska fira dagen igen under kommande lördag med närmaste familjen. Att fylla 80 känns bra tycker hon.

– Det känns bra, man har lite krämpor man är ju inte 50 längre. Man har lite krämpor lite här och lite där. Lite artros i knäna och sånt men det finns ju mycket värre saker. Man får vara glad att man har det som man har det, säger hon.

FOTO: TV4 PLAY

Annons