LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Änkan Lisbeth Torstensson nya kärleksbesked – efter andliga uppmaningen från Thorleif

19 mar, 2024 
Linn Seipel
thorleif och lisbeth torstensson
Dansbandskungen Thorleif Torstensson lämnade jordelivet i januari 2021, efter att ha drabbats av covid-19.
Nu berättar änkan Lisbeth om saknaden – och nya kärleken.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Lasseman och frun Therese rankar deras kärleksliv: ”Man kan inte ha det bra varje dag”Brand logo
Lasseman och frun Therese rankar deras kärleksliv: ”Man kan inte ha det bra varje dag”

Den 10 januari 2021 avled dansbandslegendaren Thorleif Torstensson i sviterna av covid-19, 71 år gammal. Han var frontsångare i det populära dansbandet Thorleifs, kända för bland annat hits som Med dej vill jag leva och Gråt inga tårar. Efter lämnade han sig fem barn från en tidigare relation, och sin hustru Lisbeth Torstensson, 59.

Lisbeth har tidigare varit öppen med det tomrum som maken lämnade efter sig, och den sorg hon känt över att deras liv inte blev som de hade planerat.

– Jättetuff. Den som inte varit med om det här kan nog inte föreställa sig hur hemskt det är. Det känns så orättvist. Vi hade precis börjat våra liv. Så kändes det. Vi hade bott ihop i fem år. Precis byggt färdigt huset. Väldigt sorgligt. Jag har honom i mina tankar precis hela tiden, sade hon till Hänt sommaren 2022.

Annons

Lisbeth Thorstensson om saknaden efter Thorleif – 3 år efter hans bortgång

När Hänt nu når Lisbeth igen för att kolla läget, befinner hon sig på en betydligt bättre plats, även om hon så klart fortfarande sörjer sin Thorleif.

– Det är alltid ett brustet hjärta, men jag har lärt mig att gå vidare. Det måste man göra, spelar ju ingen roll om jag sitter hemma och gråter. Jag får inte han tillbaka ändå, hur mycket jag vill, berättar Lisbeth nu i en intervju med Hänt.

Något som varit till stor tröst för Lisbeth är mediumet Camilla, som hjälpt till att kommunicera med Thorleif från andra sidan.

– Han talar om för mig att han har det bra. Han berömmer mig för hur långt jag har kommit i min sorg. Och hur stark jag är. Det är helt fantastiskt.

Thorleif Torstensson kommunicerar till Lisbeth via mediumet Camilla: ”Sett ut en ny man”

Vidare berättar Lisbeth om en särskilt stark händelse där mediumet tar upp en detalj, som Lisbeth menar att Camilla omöjligt hade kunnat veta om. Lisbeth hade nämligen precis gjort om sina och Thorleifs förlovnings- och vigselringar till ett armband, något hon inte sagt något om, eller haft på sig vid tillfället.

Annons

– Och så när jag skulle gå så sa hon ”Åh, han glömde att säga en sak. Han är så lycklig över det fina smycket som du har gjort, med era ringar.” Då fick jag verkligen ståpäls.

I andra sessioner ska Thorleif ha kommunicerat till Lisbeth att hon ska fortsätta leva sitt liv. Gå på konserter och träffa folk, precis så som de gillade att göra. Han ser också gärna att hon går vidare i kärlekslivet.

– Så säger hon Camilla att ”ja, han står här och säger att han har sett ut en ny man till mig”, skrattar Lisbeth och fortsätter:

– När i tid vet man ju aldrig, men han menar väl på att jag inte ska gå här ensam. Han sa att du är alldeles för fin människa för att gå ensam. Det får vi väl se om det stämmer, haha!

FOTO: Privat/TT.

Annons