ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Anka Ankas 20 år yngre make David Johansson träder fram

09 okt, 2023 
David Johansson och Anna Anka
Anna Anka är gift med David Johansson sedan 2020.
Nu kliver David plötsligt fram i rampljuset och gör sin tv-debut.
– Han är väldigt mycket yngre än henne, säger Mauri Hermundsson, programledare för Mauri – Vad hände sen?
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Åsa Vesterlund om bråket med Anna Anka: "Hon blockade mig”Brand logo
Åsa Vesterlund om bråket med Anna Anka: "Hon blockade mig”

Hollywoodfrun Anna Anka, 52, var tidigare gift med Paul Anka, 82, men 2010 tog äktenskapet slut. Sedan dess har Anna funnit kärleken på nytt, det är 20 år yngre-kärleken David Johansson, som fått henne på fall och paret är idag gifta.

– Jag är så ung i mig själv, han är så mycket äldre i sig själv. Den här blandningen blir perfekt. Det är som att jag är den unga i vår relation med min energi, sa Anna Anka i en intervju med Expressen 2021.

Anna Ankas ord om maken David Johanssons tv-debut

Tillskillnad från Anna och Pauls relation som tittarna kunde följa i Svenska Hollywoodfruar så har David och Annas äktenskap varit desto mer privat. Men nu när Anna plötsligt gör tv-comeback i Mauri – vad hände sen? så träder David fram i tv-rutan. När Hänt når Anna berättar hon om beslutet kring att David skulle medverka under inspelningen.

Annons

”Det var självklart att David skulle vara med så jag kan visa hela svenska folket vilken fantastisk kärlek vi har till varandra efter 7 år tillsammans”, skriver Anna i ett meddelande till Hänt.

Marui Hermundssons ärliga ord om Anna Ankas fästman David: ”Väldigt mycket yngre”

Även Mauri Hermundsson, 27, berättar för Hänt om mötet med Anna och hennes nuvarande make.

– Det var roligt, han är väldigt mycket yngre än henne. Sånt kan man bli glad av, han är typ 30, han är typ som jag och Anna måste väl vara norr om 50. Det var kul att känna och klämma lite på hennes nya kille, säger Mauri till Hänt.

Anna Anka och David
Anna Anka och David. Foto: TV4

Vad var det som gjorde dig glad med att han var yngre?

Annons

– Jag vet inte, det känns som det vanliga är att när det är åldersskillnad så brukar det oftast vara äldre kille och yngre tjej. Det känns härligt när det är tvärt om.

FOTO: TT

Annons