LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Anja Pärsons bröllopslycka med Filippa Rådin – känslorna svämmar över

20 jan, 2024 
Anja Pärson och Filippa Rådin har varit gifta i 10 år.
Nu kan makarna dela med sig av ett stor milstolpe i relationen.
Annons
Anja och Filippas nyckel i relationen: ”Vet våra roller”Brand logo
Anja och Filippas nyckel i relationen: ”Vet våra roller”

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anja Pärson och Filippa Rådin har varit ett par i mer än över 15 år. Första gången makarna träffades var någon gång under 2004/2005. Filippa hjälpte då alpinåkaren att välja en klänning till Idrottsgalan.

Så träffade Anja Pärson kärleken Filippa Rådin

Under åren fortsatte Filippa att stajla Anja vid speciella tillfällen och till slut var de mer än bara vänninor.

Det som började som en oskyldig vänskap blev sedermera en passionerad kärleksaffär. Ingen av dem hade någonsin tidigare varit tillsammans med en annan kvinna, så mycket var ovant och skrämmande i början.

– Jag tror vi var ovana vid att det gick över i något annat. Anja var i sin bubbla och skulle inte ta in någon känslomässigt. På den absoluta toppen får man inte ha några störningsmoment. Själv befann jag mig i ett skede i livet där jag var otroligt fokuserad på att vara fru, hade fått barn och var gift med en man. I vänskapen hittade vi styrkan i varandra, berättar Filippa i en intervju med Amelia.

Anja Pärsons bröllopslycka med Filippa Rådin – stora milstolpen

2014 gifte sig Anja och Filippa under en magisk vigsel intill Umeälven och nu har det snart gått tio år sedan de sa ja till varandra. Det ska självklart firas då tio år som gifta innebär tennbröllop.

– Ja, snart är det ett litet jubileum. Vi hoppas kunna fira det med en stor fest med våra vänner, säger Anja i en intervju med Allas.

Så hur håller Anja och Filippa glöden vid liv?

– Vårt största knep är att aldrig sluta utvecklas tillsammans. Gå i parterapi när vi känner att det behövs. Vi visar varandra mycket kärlek. Det är i de små sakerna vi försöker ha passion och mycket kärlek, säger hon till tidningen.

FOTO: TT

Annons