Anja Pärson trotsade sjukdom – tvingas nu akut till läkare

Anja Pärson trotsade sjukdomen och dansade ändå i "Let's dance" i fredags. Nu tvingas den före detta alpina skidåkaren att akut söka vård hos läkare.

Anja Pärson, 35, har övat i veckor inför “Let’s dance” och i fredags var det äntligen dags för skidåkaren att få visa upp sina färdigheter på dansgolvet i direktsändning. Men samtidigt som Anja Pärson har kämpat med dansen, så har hon också dragits med en långvarig förkylning. Sjukdomen har blivit värre av all träning och brist på vila och på Instagram skriver skidprofilen att hon nu är helt slutkörd och sjuk – och att hon måste till läkare.

“I går blev jag totalt klubbad och orkeslös. Efter tuffa veckor med förkylning och Let’s Dance så vill min kropp vila. Eller tvingat mig vila. Ska till läkare idag, misstänker bihåleinflammation och öroninflammation då jag haft lock i öronen i flera dagar och ont”, skriver Anja och fortsätter:

“Dålig tajming just nu!! Hatar att vara sjuk!!”

LÄS MER: Samir Badran om relationen med danspartnern Sigrid: “Vi tycker om varandra”

Redan på fredag ska Anja Pärson återigen stå på dansgolvet och leverera en svängom. Fram tills dess tar också Anjas fru, Filippa Rådin, 44, hand om sin sjuka kärlek med bland annat frukost på sängen.

“Filippa Rådin är en klippa som styr upp allt kaos runt omkring! Älskade krigarkvinna”, skriver Anja på Instagram.

LÄS MER: Samir Badran om “Let’s dance”: “Jag kan inte dansa”

Foto: IBL, Instagram

SENASTE NYTT!