Samir om relationen till Sigrid: "Vi tycker om varandra"

Det är, som bekant, inte första gången det uppstår heta känslor i Let's dance. "Varje gång hon tittar på mig... Jag döööör!", säger Samir om danspartnern Sigrid.

Favorittippade Samir Badran, 26, fick den hetaste dansen av de alla under den stora premiären av årets Let’s dance, nämligen Tango. Och det var inte bara Markus och Martinus låt Elektrisk som levde upp till sitt namn. Det gjorde även kemin mellan Samir och hans partner Sigrid Bernson, 28. Den elektriska spänningen på dansgolvet var det ingen, varken i publiken eller hemma i soffan, som missade.

– Hon är så snygg. Varje gång hon tittar på mig… Jag döööör! sa Samir i introduktionsklippet innan den heta dansen.

Samir Badran

Och de svallande känslorna fanns kvar även efter juryns topp-poäng som gav dem en fin andra placering.

– Det kändes bra faktiskt. Lite nervöst, men det hör väl till när man dansar inför två miljoner människor, sa Samir till Hänt efter den hyllade premiären.

– Sigrid är skitsnygg. Vi tycker om varandra, vi har det jävligt roligt ihop. Hon är en bra vän.

Skulle det kunna bli någonting mellan er?

– Jag vet inte, kanske, erkänner Samir med glimten i ögat.

Om Samir lyckas fånga Sigrids hjärta blir de inte de första dansparet att finna kärlek i varandra. Två par som fann vägen till altaret var Laila Bagge och Niclas Wahlgren, som träffades i Let’s dance 2009. Dock verkar det ligga en förbannelse över kärlek skapad på dansgolvet. För likt Laila och Niklas slutade det i skilsmässa även för Martin Lidberg och Cecilia Ehrling som fann varandra 2011 i samma underhållningsprogram.

LÄS OCKSÅ: Samir Badran om Let’s Dance: ”Jag kan inte dansa”

Av: Magdalena Divina Khodr, Linnea Geijer

Foto: IBL