LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Anja Pärsons nakenbild ställer till problem – plockas bort från Instagram

21 mar, 2024 
Linn Seipel
anja pärson filippa rådin nakenbilder
Alpin-legendaren Anja Pärson är aktuell i Mästarnas mästare.
Nu berättar hon om bilden som inte fick visas...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anja och Filippas nyckel i relationen: ”Vet våra roller”Brand logo
Anja och Filippas nyckel i relationen: ”Vet våra roller”

Det populära tävlingsprogrammet Mästarnas mästare är återigen i full gång, och även denna säsong är Micke Leijnegard, 59, programledare. Bland årets tävlande syns Tony Rickardsson, Emma Johansson, Johanna Davidsson, Joel Lundqvist, Anna Wijk, Johanna Ahlm, Sebastian Larsson, Jimmy Samuelsson och Anja Pärson.

Anja Pärsons bild förbjuds från plattformen: ”Så pass naket”

I söndagens avsnitt ska de ha gått hett till, i alla fall om man ser till Instagrams algoritmer. När alpinstjärnan Anja Pärson under lördagen försökte lägga upp en bild för att marknadsföra söndagens avsnitt blev bilden nämligen blockerad.

”På söndag kl 20 är det så pass naket bakom kameran så instagram varnar! #mästarnasmästare”, skriver Anja skämtsamt på sin Instagram.

Annons

Privat är Anja Pärson gift med stylisten Filippa Rådin, 51, sedan över 10 år tillbaka. Så det borde inte ha varit något särskilt naket som inträffade i programmet med någon av deltagarna...

Hänt stötte på det älskvärda paret nyligen, då de dök upp tillsammans på Idrottsgalan 2024.

– Det känns otroligt kul, att komma upp på röda mattan här och träffa massa gamla vänner, sade Anja då till Hänt.

– Det bästa med den här kvällen är umgänget och hyllningarna. Att man hyllar andra och ser tillbaka på det som har varit, inflikar Filippa.

Anja Pärson och Filippa Rådin firar 10 år som gifta

S Det är sönerna Elvis, 11, och Maximilian, 8, som de har tillsammans, samt dottern Emmi, 16, som Filippa har från ett tidigare förhållande.

– Vi är otroligt noga med att ha tid med barnen. Men ibland så krockar det lite grann och då får man ge järnet, den här veckan är det ju mycket som händer. Men det är ändå kul, har Anja tidigare sagt till Hänt om familjelivet. Hon fortsatte:

Annons

– Alla runt omkring oss är vana med uppstuds och att det händer mycket och de finns där bakom oss som livlinor, så det är helt fantastiskt. Vi har väldigt bra vänner, väldigt bra släkt och familj som finns bakom oss, men vi försöker hitta våra andningshål absolut.

En som spelar en viktig roll i parets liv, är Filippas exman Patrik Rådin, spelar en viktig roll. Enligt paret har de en god relation med alla före detta, där de ofta försöker underlätta för varandra i vardagen.

– Han var ju hundvakt igår, har Filippa exempelvis tidigare berättat för Hänt.

FOTO: TV4, InstagramAnnons