LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Anja Pärson hyllas efter beslutet med hustrun Filippa: ”Bestämde oss”

11 dec, 2023 
Anja Pärson och Filippa Rådin är flitiga på sociala medier.
Nu berättar paret om ett nytt beslut som de hyllas över.
”Tusen tack för att du lyfter detta Anja!”, skriver en följare.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anja och Filippas nyckel i relationen: ”Vet våra roller”Brand logo
Anja och Filippas nyckel i relationen: ”Vet våra roller”

Anja Pärson och Filippa Rådin är ett par som ofta influerar andra. Idag roddar de med alltifrån vardagsliv och renoveringar till jobb och events ihop.

Vid sidan av alla projekt är Anja och Filippa föräldrar till tre barn. Familjen består av de gemensamma sönerna Elvis, 11, och Maximilian, 8, samt dottern Emmi, 16, som Filippa har från ett tidigare förhållande.

– Vi är otroligt noga med att ha tid med barnen. Men ibland så krockar det lite grann och då får man ge järnet, den här veckan är det ju mycket som händer. Men det är ändå kul, har Anja tidigare sagt till Hänt.

Så bor Anja Pärson och Filippa Rådin

Familjen är bosatta i Umeå sedan flera år tillbaka och äger flera hus. Det ena är ett hyreshus där familjen bor i ena halvan och hyr ut den andra. Dessutom har de ett nybyggt fritidshus på en strandtomt några mil utanför Umeå.

Det är ett hållbart och arkitektritat hus som kommit att kallas Varg. De tillbringar gärna långhelger och andra lediga stunder i stugan.

Annons

Båda reser också en hel del mellan Stockholm och Umeå, paret har nu kommit till ett beslut när det gäller sitt resande. Det är på Instagram som Anja delar med sig av deras nytänk.

Anja Pärson hyllas efter beslutet med hustrun Filippa

”Jag och Filippa Rådin bestämde oss för flera år sedan för att halvera våra resor med flyg. Nattåget är supersmidigt från Umeå till Stockholm. Man kommer in tidigt , ofta hinner jag morgonträna eller ta ett frukostmöte. Så mycket mindre stress med dagen sen”, skriver hon.

Flera följare har nu hyllat parets beslut för resandet.

”Ni är förebilder! ”

”Tusen tack för att du lyfter detta Anja! Jag har ett liv där det funkar utmärkt att inte flyga alls, men bara att bestämma sig för att halvera flygandet och undvika nöjesflyg är ett bra och viktigt steg!”

”Vilken inspirerande post, förebild! Hoppas fler gör som du. Bra sätt att påverka.”

FOTO: TT

Annons