Anithas mardrömsresa – hänger ut bolaget

Podd-drottningen Anitha Schulman har varit en riktig globetrotter den senaste tiden. Nyligen kom hon hem från en kärlekssemester med pojkvännen Joel Åhlen-Nyström, dagen efter skulle hon resa till Bodrum med barnen Penny och Tom-Allan. Men när de kom till Arlanda och insåg att de inte var inbokade på flyget började deras mardrömsresa.

I måndags skulle Anitha Schulman, 39, tillsammans med barnen Penny, 6, och Tom-Allan, 3, resa till vännen Felix Herngren, 50, och hans familj i Bodrum. Men resan gick inte riktigt som planerat för familjen.

När de kom fram till Arlanda fick de reda på att deras bokning inte hade gått igenom. De stod alltså helt färdiga för en semester i Turkiet på Arlanda, med packning och hela paketet i väntan på att checka in när de får reda på att de inte finns med i bokningen.

I all hast publicerade Anitha ett långt inlägg på Instagram där hon rasade mot resebyrån hon bokat sin semester via. Hon skrev även att hon fått boka nya biljetter men att det kostade henne en massa pengar. Ett inlägg som dock togs bort väldigt snabbt.

På sin instastory skrev podd-drottningen också ett litet meddelande riktat till resebyrån:

“Tack Travelink för att ni gett mig en bokningsbekräftelse och biljett men aldrig informerar flygbolaget. Inget Turkiet för oss idag med andra ord…”

 

Men trots att det löste sig med flygbiljetter blev det ingen enkel resa för familjen. När de väl landat i Istanbul blev det ett nytt plan till Bodrum och därifrån hade de en 45 minuters bilfärd framför sig. Som att inte detta vore nog så hade Anitha landat från sin kärlekssemester i Rom med pojkvännen Joel Åhlen-Nyström, 28, natten innan:

“Om en och en halv timme går flyget. Sen Bodrum, sen ska jag köra bil i 45 min. Sen är vi vid huset. Giv mig styrka. (Landade 02.00 för ett dygn sen från Rom, men det var ju självförvållat). Visste inte då om detta. #dygnat. Håll tummarna att de inte vaknar i svinottan.”,  skriver hon på sin Instagram.

LÄS OCKSÅ: Anitha Schulman och Joel överens – skulle göra slut

Dagen efter delade Anitha ett inlägg där hon berättade att de hade kommit fram.

“Det gick. Men jag gör helst inte om det…2 km från huset kräktes Tom Allan i bilen. Så stolt över mina superungar som pallade detta”

I kommentarsfältet hyllas hon av sina följare för att hon klarade av allting ensam med två trötta barn:

“Bra kämpat supermamma!”

“Heja dig”

LÄS OCKSÅ: Efter skilsmässan – Joel, 28, är Anitha Schulmans nya kärlek: ”Vi är jättekära”

Foto: IBL