Anitha Schulmans rädsla efter barnbeskedet med Joel: "En överhängande risk"

Anitha Schulman och pojkvännen Joel

Anitha Schulman och pojkvännen Joel Åhlén-Nyström försöker skaffa barn. Samtidigt är Anitha rädd att den nya bebisen ska ta lika mycket på krafterna som fyraårige sonen Tom Allan.

Anitha Schulman, 39, och Calle Schulman, 38, gick skilda vägar i slutet av 2016. De har delad vårdnad om gemensamma barnen Penny Schulman, 7, och Tom Allan Schulman, 4.

Efter skilsmässan träffade Anitha nya kärleken Joel Åhlén-Nyström, 28. Anitha och Joel försöker nu få ett gemensamt barn tillsammans, men det är inte helt utan oro och rädsla.

I podcasten Lillelördag pratar Anitha Schulman och Ann Söderlund om småbarnsåren och bristen på sömn. Anitha har tidigare berättat att sonen Tom-Allan tog väldigt mycket på krafterna med kolik och många vakna nätter när han var spädbarn. Därför var hon också rädd att skaffa fler barn efter uppbrottet med ex-maken Calle Schulman.

– Vem har sagt att småbarnsåren är kul? Det är den största myten på jorden, säger Anitha Schulman till Ann Söderlund i podden Lillelördag.

Annons:
Här är ett av sommarens mest romantiska kärleksarmband

Anitha Schulman fortsätter att berätta om rädslan att få ett barn som kommer att vara vaken hela nätterna.

– Jag som ska eventuellt ska producera en trea nu har ju en 50/50 chans. Jag kanske är inför räkning igen med vaknätter, noll sex, irritation och bli arg på ungar och så där i två och ett halvt år. Det vet man ju inte. Eller så blir det bara toppen, säger Anitha Schulman.

– Men jag känner också att dina gener är ganska starka. Jag känner att det är mer 70/30 och att det blir en till Tom Allan, säger Ann Söderlund.

– Nu tycker jag du är elak, säger Anitha Schulman.

Hon fortsätter:

– Det finns en överhängande risk att det blir en liten Tom Allan, tyvärr, säger Anitha Schulman och skrattar.

– Nej, nu är det ju inte tyvärr. Nu har det ju varit värt allting för nu är han så jävla härlig att jag håller på att dör.

Anitha och pojkvännen Joel.

Anitha Schulman berättar nu i sin podd att hon och pojkvännen Joel ska försöka skaffa barn.

Anitha med barnen Penny och Tom-Allan.

Tidigare var Anitha gift med Calle Schulman.

LÄS OCKSÅ: Efter skilsmässan – Anitha Schulmans ärliga ord om barnen: ”Ganska smärtsamt”

LÄS OCKSÅ: 4 viktiga saker att tänka på när du väljer yogamatta

FOTO: Ibl

Senaste nytt