Efter skilsmässan – Anitha Schulmans ärliga ord om barnen: "Ganska smärtsamt"

Anitha Schulman berättar om saknaden efter sin son Tom Allan på hans fyraårsdag. "Att inte vara med sina barn på deras födelsedag är ganska smärtsamt", skriver hon.

Anitha Schulman, 39, och Calle Schulman, 38, gick skilda vägar i slutet av 2016. Paret har nu delad vårdnad om gemensamma barnen Penny Schulman, 7, och Tom Allan Schulman, 4.

Idag fyller Tom Allan fyra år och har därför förstås ett efterlängtat firande. Tom Allan har tillbringat sin morgon med pappa Calle Schulman, något som Anitha Schulman tycker är väldigt jobbigt.

Att inte vara med sina barn på deras födelsedag är ganska smärtsamt“, skriver Anitha Schulman på Instagram i samma veva som hon postar en bild av en leende Tom Allan.

Hon fortsätter:

Men att veta att dom snart kommer är väldigt mysigt. Idag fyller Tom Allan år, lika krävande som han varit kommer inte ens nå upp i promillen av hur mycket jag älskar honom. Inte som nån annan och så otroligt genuin.

Anitha Schulman och Calle Schulman hade varit gifta i fem år när de skilde sig.

Efter uppbrottet träffade Anitha nya kärleken Joel Åhlén-Nyström, 28. Den 5 maj firade paret sin första årsdag. Under året som gått har de hunnit med att bli sambos och med barnen skapat en familj. De kom nyligen hem från en kärlekssemester på Maldiverna dit även barnen Penny och Tom Allan fick följa med.

Anitha och Joel avslöjade tidigare i maj att de försöker få barn tillsammans.

– Jag har haft stor panik för att ens våga vidröra tanken på att skaffa ett barn till efter honom för det var nästan ett trauma liksom, jag har känt att det kommer inte ske, men nu är jag förbi pucken så nu känns det som att nu ska vi köra på och satsa på det, har Anitha Schulman sagt i podden Lillelördag och fortsatte:

– Jag var tvungen att gå igenom det här i huvudet för att landa på andra sidan och kommit fram till att det vore faktiskt mysigt med en liten.

Anitha och pojkvännen Joel.

Anitha Schulman berättar nu i sin podd att hon och pojkvännen Joel ska försöka skaffa barn.

Anitha med barnen Penny och Tom-Allan.

Tidigare var Anitha gift med Calle Schulman.

Hetast på Hänt TV: VIKTOR FRISK avslöjar sanningen om relationen till sin DANSPARTNER LINN

LÄS OCKSÅ: Anitha Schulman om bröllopsplanerna med Joel Åhlén-Nyström: ”Kommer avslöja honom”

LÄS OCKSÅ: Expresslösningarna: Få mjuka och fina fötter – på under 30 minuter!

FOTO: Ibl

Senaste nytt