Anitha Schulmans nytändning: "Kommit ur första skitskedet"

Skilsmässan från Calle har varit extremt tung för Anitha. Äntligen har hon börjat sova ordentligt på nätterna och äta bättre.

I början av december berättade Calle, 37, och Anitha Schulman, 39, att de skulle skilja sig efter fem års äktenskap. Tillsammans har makarna barnen Penny, 6, och Tom Allan, 2, som de kommer att ha delad vårdnad om. Och nyligen berättade Anitha i tidningen Mama om orsaken till skilsmässan:

– Det händer något i relationen när man börjar springa lika snabbt som sin man. Antingen springer man tillsammans som ett team eller så springer man ifrån varandra. Det visade sig att jag och Calle inte var ett bra team, och det tvingade oss att ta det tuffaste emotionella beslutet vi någonsin har tagit. Vi tvingades att välja bort kärleken för att rädda en vänskap. På ett sätt var det ett ömsesidigt beslut och samtidigt inte. Det blev början på en extremt prövande tid.

LÄS OCKSÅ: Anithas tårar efter bröderna Schulmans hån: ”Inte schysst”

I sin egen podd “Lillelördag” säger Anitha nu att hon till sist efter fyra tunga månader börjat må bättre igen:

– Jag har en nytändning, är inne i en andra andning, har kommit ur det första skitskedet av separationen, sover bättre och äter bättre.

En av de sista gångerna Anitha och Calle Schulman visade upp sig offentligt som ett par var ironiskt nog på premiären av skilsmässokomedin “Jag älskar dig” i höstas.

Hon förklarar att hon känner sig mer harmonisk. Senare i podden svarar Anitha även på en lyssnares fråga om vilka män hon väljer att bli tillsammans med:

– Det finns ett mönster i de killar jag faller för. De är kreatörer, sprudlande, men med ett jättemörker också.

Hon ger samtidigt en mer direkt förklaring till varför hon skilde sig från Calle och varför även hennes tidigare relationer tagit slut:

– Många män tenderar att stanna i utvecklingen. Sen blir dom sura som små barn när man påpekar det.

LÄS OCKSÅ: Anitha Schulman: Därför har jag fortfarande på mig ringen

Foto: Stella

SENASTE NYTT!