Artikeln innehåller reklamlänkar

Anis Don Deminas kärleksbeslut – berättar om vändningen: ”Kul”

Anis Don Demina går ut med kärlekslivet under releasefesten.

Artisten Anis Don Demina har fullt upp med sitt jobb som Youtube-profil och artist. Nu berättar Anis att arbetet tar upp det mesta av hans tid och att han inte letar aktivt efter en partner.

På releasefesten för artisten Anis Don Deminas, 26, nya album öppnade han upp sig om sitt kärleksliv. Han berättade bland annat att han inte haft tjejer i åtanke på den senaste tiden då jobbet med Youtube och musiken tar alldeles för mycket tid. Anis ser istället sitt jobb som sin stora kärlek.

– Jag har så jävla kul med mitt jobb så jag tror jag fokuserar på att dejta det, säger Anis Don Demina.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

Kärlekslivet är komplicerat för den svenska artisten och Youtube-profilen då tiden och lusten till att dejta inte riktigt finns där på grund av arbete. Att balansera sina två yrken är väldigt krävande.

– Förra sommaren tog Youtube lite stryk av musiken men det här året har jag lovat mig själv att det inte får hända, för båda är så himla kul, säger han.

Anis Don Demina om relationen med Zeana

Anis Don Demina ställde upp i årets Melodifestivalen tillsammans med artisten Zeana Muratovic, 26. Duon har umgåtts en hel del, men Anis verkar nu vilja fortsätta på sitt eget spår istället.

– Vi har båda väldigt starka personligheter, vi krockar lite där och jag vill fokusera på att göra mina grej.

Zeana hamnade på en tolfteplats i Idol 2016 och tillsammans md Anis tävlade hon i Melodifestivalen 2019 med låten Mina bränder, som i deltävling i Göteborg slutade på en femteplats. Vid frågan om nya samarbeten i framtiden berättar Anis Don Demina att det troligen inte kommer ske.

– Förmodligen kommer vi inte göra samarbeten i framtiden, jag vill göra saker på mitt sätt.

Med allting som händer runt omkring artisten Anis Don Demina har han kommit till en viktig insikt där jobbet prioriteras och all kärlek läggs på att göra så bra som möjligt i både Youtube-världen och musikbranschen.

– Jag har kommit till en insikt där jag tror att jag inte vill ha någon som helst tjej, mitt jobb är min kärlek och Tinder har jag bara för att det är kul, förklarar han.

Anis Don Demina kommer nu att fortsätta sin Sverige-turné och framföra sina nya låtar på albumet som släpptes i fredags.

FOTO: FERNVALL LOTTE/Aftonbladet/TT

Senaste nytt