Artikeln innehåller reklamlänkar

Samir Badrans nya projekt med Youtubestjärnan Anis Don Demina

Samir Badran och Anis don Demina med låten Portkod

Artisten Samir Badran och Youtubestjärnan Anis Don Demina släpper nya låten Portkod ihop. ”Det handlar om när man möter upp tjejer och hur man möts överlag”, säger Samir Badran.

Samir Badran, 28, har haft ett tufft år bakom sig. I höstas brände han ut sig, och meddelade på sin Instagram att han skulle ta en paus:

Jag har stressat, festat, sovit dåligt, pressat mig själv till max, ätit dåligt, druckit mycket alkohol och levt utan någon som helst tanke på hälsa under stor del av mitt liv”, skrev han där.

ANNONS: Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Nu är han tillbaka och idag släpper han en ny låt tillsammans med Youtubestjärnan Anis Don Demina, 26.

– Låten heter Portkod. Det handlar om när man möter upp tjejer och hur man möts överlag. Allt är via appar, Instagram och grejer. Det som är grejen med det är ju att sista steget är just portkoden, berättar Samir Badran.

Han och Anis Don Demina har själva varit med och skrivit låten. Att stå utanför och invänta portkoden är något de båda har varit med om.

– Jo, men när man träffar en brud som man kanske inte känner så bra. Det är då man bara ”hallå jag är utanför, vad är koden?” Då blir det en viss nervositet i samband med det, säger Anis don Demina.

Samir Badran och Anis Don Demina om kärlekslivet

Båda två lever det glada singellivet och letar inte aktivt efter någon att dela livet med just nu.

– Jag är verkligen inte sökande, men hittar man sin drömtjej någonstans där ute så varför inte, säger Samir Badran.

– Jag fokuserar på det jag är bra på och sedan förhoppningsvis kanske man träffar någon i framtiden som man kan dela all framgång med, flikar Anis Don Demina in.

För framgång har han verkligen fått uppleva den senaste tiden. På Youtube har han en kvarts miljon prenumeranter och hans videos får runt fyra miljoner visningar i månaden. Men stjärnan har slitit hårt för att komma dit han är idag.

– Jag får den här frågan varje dag, ”du kommer gå in i väggen”, men jag älskar ju det här och brinner för det mer än någon annan gör, säger Anis Don Demina.

Samir Badrans förändring efter utbrändheten

Även Samir Badran har jobbat hårt för sin framgång, något som till slut fick honom att gå in i väggen. Idag försöker han lära sig av sin kollega och han har bland annat slutat festa och jobba lika hårt som han gjorde tidigare.

– Vi hade 200 till 250 spelningar om året och jag sket i att stoppa någon gång. Jag tyckte som Anis att allt var så jävla roligt, men jag tror inte att han drack så mycket som jag gjorde. Jag festade varje dag. Jag festade och drack 20-25 gånger i månaden, berättar han.

Idag har Samir Badran lärt sig att precis som Anis Don Demina bara tacka ja till de saker han faktiskt tycker är roliga och som han själv vill göra. Att vara störst och bäst är inte längre det viktigast för honom.

– Vi har redan varit halvt på toppen. Vi har legat etta. Och jag vet inte om det gjorde mig lyckligare, om jag ska sträva lika mycket dit igen och hamna där igen. Allt jag gör nu gör jag för att det är roligt. Ingenting gör jag om jag inte tycker det är kul, säger Samir Badran.

Låten Portkod är skriven av Samir Badran, Anis Don Demina, Kevin Högdahl och Niklas Carson.

Lyssna på Portkod med Samir Badran feat Anis Don Demina och Nobel HÄR.

Se musikvideon här:

FOTO: TT/Lotte Fernvall

Senaste nytt