Kritik haglar in mot Bingolotto – efter ändringen: ”Oj!”

Stefan Odelberg och Lotta Engberg

Den ordinarie programledarduon är tillbaka i Bingolotto efter sommaren.
Den efterlängtade premiären kantades av teknikstrul.
Nu kommer det även in kritik efter ändringen i programmet.
Rickard Olsson om Bingolotto
0:30

Efter reklamen: Rickard Olsson om Bingolotto

(0:30)

Slå på ljud

Programledarduon Stefan Odelberg, 48, och Lotta Engberg, 59, är tillbaka i de ordinarie sändningarna av Bingolotto. Under sommaren har de två programledarna fått ägna sig åt annat och Agneta Sjödin, 55, och Arvingarnas Casper Janebrink, 52, har styrt skutan.

Lotta har lagt mycket av sitt fokus på långköraren Lotta på Liseberg där hon sjungit in sommaren med allsång på nöjesparken Liseberg.

Men nu är radarparet alltså tillbaka för att ägna söndagarna åt bingospel med glada tittare!

Casper Janebrink om framtiden i Bingolotto

Se klippet här!

Så blir framtiden för Bingolotto sommarkväll – TV4:s tydliga svar

Bingolotto sommarkväll hade premiär förra sommaren och kom att bli en stor succé. Även då var det Agneta och Casper som ledde tittarna genom kvällarna fyllda av underhållning och bingo.

Men nu när sommarkvällarna har övergått till höst frågar sig flera tittare om det kommer bli en tredje gången gillt även nästa sommar. När Hänt frågar produktionen ser framtiden minst sagt ljus ut.

”Bingolottos Sommarkväll kommer tillbaka även nästa år och Agneta och Casper har än en gång gjort ett fantastiskt jobb och varit mycket uppskattade. Efter varje avslutad säsong gör vi en utvärdering tillsammans med våra programledare och efter den så tar vi beslut om hur vi går vidare. I dagsläget ser vi ingen anledning till att göra några större förändringar med konceptet”, skriver John Sarafian, PR-ansvarig Bingolotto.

Vi tvivlar inte på att många ser detta som ett mycket glädjande besked!

Kritik mot ändringen i Bingolotto

Söndag betyder alltså Bingolotto för många hemma i sofforna och det sänds vanligtvis på TV4. Men idag är det andra puckar.

Då det är en stor dag med riksdagsvalet i Sverige tvingas Bingolotto ställa om – under söndagskvällen sänder de istället från Sjuan.

Detta är något som får många att reagera starkt då Sjuan inte är en kanal som alla har tillgång till. På Bingolottos Facebooksida uttrycker tittare sin besvikelse.

Så synd att ni kör i Sjuan, alla har inte den kanalen och kan därför inte spela” uttrycker en tittare.

Har inte kanalen så det blev inga lotter, hade gärna lyssnat på boppers” fyller en annan på.

Oj! Är det på kanal 7? Det brukar ju alltid vara på kanal 4!” skriver ytterligare en.

Vill ni vara vänliga och redovisa raderna här på Facebook. Alla har inte sjuan

Programmet sändes alltså under söndagen på Kanal 7 och gästades bland annat av The Boppers, Brolle, 40, och Nanne Grönwall, 60.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN