TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Babylycka – Andreas Weises ord om att bli pappa

21 aug, 2017 
AvHans Shimoda
Artisten Andreas Weise ska bli pappa. I december väntar han och flickvännen Sofie Brange sitt första barn.
Annons

Kändissonen Andreas Weise, 31, förlovade sig i höstas med sin flickvän Sofie Brange, 30. Nu tar de sin treåriga relation ett steg längre. I december blir nämligen den charmige artisten pappa.

– Ja, det blev som det blev. Det var inte jätteplanerat, men vi har båda pratat om barn och vi vill båda ha det så ibland slår det ned saker i livet och då får man ta tag i det, förklarar Andreas på telefon från Palma där han varit på bröllop med sin Sofie.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

På Instagram lade Andreas ut en fin bild på Sofie där hon håller handen på magen. Under skriver han: ”På bröllop med mina tjejer” och en bebis-emoji och en champagneflaska.

På den obligatoriska sportfrågan hur det känns så är han inte svarslös.

– Det känns väldigt roligt, jag har nog alltid varit barnkär. Jag märker att jag ofta spontant pratar med barn. Men det är självklart en stor grej att vara med om. Det känns sjukt roligt och lite nervöst förstås. Jag kan stå inför tjugotusen personer utan problem men nu är det annorlunda.

Annons

Paret har varit nyfikna och Andreas erkänner att han har dåligt tålamod. Därför har de redan tagit reda på vad det är för kön på barnet.

– Oavsett vad det hade blivit så hade det naturligtvis varit bra vilket som, men jag ville verkligen veta. Jag har väldigt dåligt tålamod, men nu går vi som på moln och tycker det är kul och längtar.

Pappa Arne Weise, 86, vet naturligtvis om den lyckliga tilldragelsen och han är förstås överväldigad.

– Han vet om det och tycker det ska bli roligt. Men det är inte hans första barnbarn, han har, få se nu… Han har fem sedan tidigare, säger Andreas eftertänksamt.

För 87-årige tv-legendaren är det ändå speciellt:

– Ja, jag ska bli farfar! Det är första gången, jag är redan morfar. Det gläder mig mycket, säger Arne till Nöjesbladet.

På Instagram fylldes snabbt kommentarsfältet av vänner som ville gratulera det lyckliga paret. Bland andra skådespelaren Stefan Sauk, 62, sångerskan Laila Adele, 39, ”Let’s dance”-profilen Carin da Silva, 32, och Diggoloo-kollegorna Jessica Andersson, 43, och Magnus Carlsson, 49.

Foto: IBL

Annons