LÄS MER:Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se
Festis marknadsföring banner

Andreas Weise är kär och lycklig: "Det är skönt att ha någon att komma hem till"

20 mar, 2015 
AvCharles Thulin
Andreas Weise har mött kärleken i Sofie Brange. "Sofie är ett otroligt bra stöd när man är en känslomänniska som jag."
Annons

Trots att Andreas Weise, 28, var segersäker och siktade på finalen tvingades han ta en tur förbi andra chansen i Melodifestivalen. Men han var lika glad för det. Med sig på plats i Östersund hade Andreas nya flickvännen Sofie Brange, 27. Weise njuter av att vara nykär och inte minst av stödet han får när han kommer hem efter långa dagar av repetitioner och hårt arbete.

– Det har funnits en ensamhet, hotellrum efter hotellrum. Det är skönt att ha någon att komma hem till. Sofie är ett otroligt bra stöd när man är en känslomänniska som jag. Hon kan få mig att lugna ner mig och förstå att det här inte är hela världen, säger Andreas Weise till Expressen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Andreas Weise njuter av livet med Sofie Brange. Foto: IBL
Andreas Weise njuter av livet med Sofie Brange. Foto: IBL

De två har känt varandra i flera år men började dejta först förra sommaren. Plötsligt slog det gnistor mellan dem.

Annons

– Det tog några månader innan vi blev ihop. Men på sätt och vis blev vi det direkt. Det är någonting som bara blev. Det är väldigt roligt.

Weise har kämpat med att få komma med i Mellon i fyra års tid. Han har ofta sett det som ett hinder att han är kändisbarn.

– Folk som inte följt mig tänker mer på Weise än på Andreas. Jag känner verkligen att det var viktigt att komma loss från min pappa. Nu känner jag att jag har gjort det. Tillräckligt många vet nu att jag är en bra artist.

Förra helgen firade Andreas sin pappa Arne Weise som fyllde 85 år. De senaste åren har tv-legendaren kämpat med hälsan. I december förra året brast ett blodkärl som gör att han måste äta hjärtmedicin. Andreas gör sitt bästa för att inte oroa sig för sin pappa.

– Han är ju 85 år och det är en aktsam ålder. Men jag tycker ändå att han kämpar på. Jag tycker att han verkar må bra och jag tror att han klarar sig, säger Andreas.

Andra läser också:

Annons