LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Andreas Weise om livskrisen – fästmön blev allvarligt sjuk

15 jan, 2024 
Andreas Weise hamnade i en livskris efter sin pappas död.
Nu berättar han om tunga tiden och om sin fästmös insjuknande.
– Hon låg på sjukhus i en vecka och var sjukskriven ganska länge. Det blev den största krisen, säger han i en intervju med Aftonbladet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carina Berg betygsätter Björn Gustafssons kärleksinvitBrand logo
Carina Berg betygsätter Björn Gustafssons kärleksinvit

Förra året släppte artisten Andreas Weise, 37, albumet The Circle med producenten Jörgen Elofsson. Det var första albumet på 10 år.

Albumet kom till efter flera kriser. Allt började med att Andreas Weise förlorade sin pappa Arne Weise hösten 2019, något han berättar om i en intervju med Aftonbladet.

Svåra tiden efter bortgången: ”Jag hann knappt bearbeta den krisen”

Andreas beskriver att han fick en livskris. Artisten hann inte bearbeta sin fars död och kort efter kom nästa kris – bolaget gick dåligt och pandemin slog till.

Annons

– Han betydde väldigt mycket för mig. Vi hade en väldigt härlig och kul relation med mycket skratt. Jag hann knappt bearbeta den krisen innan nästa kom ett knappt halvår senare, säger Andreas Weise och syftar på pandemin som gjorde att hans bolag mer eller mindre gick i graven, skriver Aftonbladet.

– Det blev en livskris och jag började ifrågasätta om jag var tillräckligt bra och om jag ens skulle vara behövd framöver i branschen. Mitt bolag gick också mer eller mindre i konkurs och jag förlorade alla mina sparpengar.

Arne Weise och Andreas Weise på Allsång på Skansen 2014.

Fästmön blev allvarligt sjuk: ”Blev den största krisen”

Förutom pappans bortgång blev Weises fästmö Sofie Brange, 36, svårt sjuk. Hon tillbringade tid på sjukhus i en vecka och blev sedan sjukskriven.

Annons

– Hon låg på sjukhus i en vecka och var sjukskriven ganska länge. Det blev den största krisen. Att stå där med två små barn och inte veta vart det skulle ta vägen…

Han förklarar att han blev väldigt rädd men som tur var gick allting bra med flickvännen.

FOTO: TV4 / Claudio Bresciani/TT

Annons