Andreas Lundstedts hyllning i programmet: "Blir alldeles choked up"

Andreas Lundstedts hyllning i programmet: "Blir alldeles choked up"

I kvällens avsnitt av programmet "Klassfesten" blir det känslosamt när Alcazar-medlemmen överraskas av en person som betytt mycket för honom.

I programmet “Klassfesten” där Renée Nyberg, 51, är programledare, kastas svenska kändisar tillbaka till skoltiden. Vinnaren tar hem en lyxig klassfest med skaldjursplatå, champagne och limousine. I veckans program tävlar Alcazar-medlemmen Andreas Lundstedt, 45, mot komikern Pia Johansson, 56.

Både Andreas och Pia blir påminda om saker om dem själva som de förträngt för länge sedan. Andreas Lundstedt får bland annat höra att han gärna speglade sig mycket och att han var riktigt populär bland tjejerna i klassen.

Men trots att Andreas Lundstedt var populär bland vissa, verkar Renée Nyberg ha fått förhandsinformation om att han av andra anledningar faktiskt kände sig lite utanför under skoltiden:

– Men du, du var ju inte retad, men du kände dig ju ändå lite utanför redan på mellanstadiet?, frågar programledaren.

– Jag såg ju lite annorlunda ut och kanske klädde mig lite annorlunda, svarar Andreas innan Renée inflikar:

Läs också: Pernilla Wahlgrens beslut om Benjamin: ”Får väl gå om”

– Var det någon lärare som du tyckte speciellt mycket om?

– Ingela. Hon läste upp en dikt om just det här om att alla är unika och att det inte spelar någon roll hur man ser ut. Jag minns inte så exakt men kommer ihåg att jag tog åt mig så otroligt mycket av det hon sa, att jag inte är mer annorlunda än någon annan, säger han och fortsätter:

Andreas Lundstedt med Alcazar-kollegorna Lina Hedlund och Tess Merkel.

Andreas Lundstedt bestämde sig tidigt för att bli artist.

Daniel Mitsogiannis är Andreas Lundstedts pojkvän. Daniel tävlade i Melodifestivalen 2008 med låten Pame.

– Gud jag blir alldeles “choked up”. Men det var så fint. Att hon gjorde det har hjälpt mig och jag har aldrig glömt det. Det är typ det enda jag kommer ihåg från skoltiden, säger han.

Och när Andreas är klar med att ösa lovord över sin gamla lärare, flikar Renée in igen. Hon avslöjar att Ingela faktiskt sitter i publiken, något som gör Andreas riktigt berörd och rusar fram för att krama om sin gamla lärare.

– Det är en jättefin dikt som pratar om att alla har sina svagheter och styrkor och att alla duger som de är, säger Ingela.

– Jag vet ju att han var förtjust i mig, säger hon och skrattar, innan Renée bjuder in henne till kvällens riktiga klassfest:

– Han bara sitter här och ler Ingela, du får följa med på klassfesten sen så får ni prata mer om det här, avslutar programledaren.

Läs också: Skrällen: Marie Serneholts flirt med svenska stjärnan

Foto: TV4, IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN