Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Andreas Johnsons dotter Ella tävlar i "Sveriges yngsta mästerkock”

11 apr, 2018 
AvOla Brising
Det är premiär för "Sveriges yngsta mästerkock” i TV4. Kändisdottern Ella Knapp Johnson sökte in till programmet utan föräldrarna Andreas Johnson och Lisa Knapp Johnsons vetskap, men känner sig redan som en vinnare.
Annons

Artisten Andreas Johnson, 48, och hans fru Lisa Knapp Johnson, 45, har varit ett par sedan 2004 – äkta makar sedan 2011 och har barnen Ella, 11, och Tim, 7, ihop.

Både Andreas och Lisa är kända sedan slutet av 90-talet. Han fick en internationell hit med låten ”Glorious” 1999 och är smått folkkär efter att ha varit med och tävlat hela sex gånger i Melodifestivalen mellan 2006 och 2015. Hon blev känd då hon deltog i ”Expedition Robinson” den andra säsongen som sändes i SVT hösten 1999 och hade över 2 miljoner tittare per program.

Tävlar i ”Sveriges yngsta kändiskock”

Och nu verkar det som att kändisparets dotter har bestämt sig för att även hon få framgång i tv-rutan. Ella är nämligen en av deltagarna i ”Sveriges yngsta kändiskock” som har premiär ikväll nu 20.00 i TV4.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det är pirrigt. Jag har fjärilar i magen, men känner mig redan som en vinnare, säger Ella redan i början av programmet.

Annons

Hennes föräldrar är riktigt stolta och gör sitt bästa för att stötta dottern i sociala medier. Andreas skrev redan för sex dagar sedan, så fort han fick tillåtelse av TV4, på Instagram:

Ditt driv, Din passion, Din nyfikenhet ja ditt allt.Jag är så sjukt stolt över dig.Att du dessutom utan mammas eller min vetskap sökte och kom med i Sveriges yngsta mästerkock!!! Är så du. Stort lycka till i mästerkocken.Ska bli ett nöje att följa Ella”.

Samtidigt la han ut en av TV4:s bilder på dottern från programmet.

Dagen därpå gjorde mamma Lisa likadant. Hon la ut ett collage med tre bilder från programmet och skrev:

Hon älskar fotboll, vänner, musik och matlagning! Vår underbart driftiga, energiska och sprudlande dotter. Nästa onsdag ser ni henne i Sveriges yngsta mästerkock. Grymt stolt mamma. @foodbyellaj#sverigesyngstamästerkock #tv4#matkärlek ❤️?

Hur bra det kommer att gå för Ella i tv-programmet återstår att se. Även nästa vecka är hon dock garanterad att vara med. Därefter börjar deltagarna röstas ut av juryn en efter en på samma sätt som i ”Sveriges mästerkock”.

FOTO: TV4, Instagram, IBL

Annons