anders timell

Anders Timell visar upp nya lägenheten på Östermalm – se bilderna här

Anders Timell

Anders Timell har en ny lägenhet!
Är du nyfiken på hur den ser ut? Kika här!

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anders Timell berättar om livssituationen med barnen
0:24

Efter reklamen: Anders Timell berättar om livssituationen med barnen

(0:24)

Slå på ljud

Anders Timell, 57, har hunnit med mycket under sin karriär: han har både gjort succé som radioprogramledare och som krögare.

Privat har han antagligen också fullt upp, då han är pappa till två småbarn. Han är gift med Charlotte Wiktorsson, 40, och tillsammans har de döttrarna Julie, 4 och Ellie, 2.

Har köpt en lägenhet på Östermalm

Anders avslöjade för ett tag sedan att familjen ska flytta, men han sa först inte vart. Det var när de väl var inflyttade som det kom fram att paret köpt en lägenhet på Östermalm. Det var i en Instagram-story som familjen befann sig i shoppinggallerian Fältöversten på Karlaplan, som Anders sa:

– En och en halv minuts gång från där vi ska bo ligger Fältöversten.

ANNONS: Med höga elpriser är det extra viktigt att du har rätt elavtal och inte betalar för mycket. Jämför alla Sveriges elbolag helt gratis och byt enkelt på några minuter hos elskling.se (Extern länk)

Bilderna på nya lägenheten – se här

Nu har familjen flyttat in i den nya lägenheten på Östermalm. Det är när Anders filmar runt i den nya lägenheten som man nu kan få en inblick av hur den ser ut.

Familjen verkar ha kommit i ordning och man kan även få en skymt av hur deras utsikt ser ut från deras fönster. Se bilderna från Instagram här:

Filmar ut genom fönstret.

Lägenheten har en öppen spis.

Allt är inte färdigt ännu.

En inblick i familjens vardagsrum.

FRÅN FÖRSTASIDAN