TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Anders Timell gifter sig: "Bröllop nästa sommar"

10 maj, 2017 
AvOla Brising
De förlovade sig i januari. Nu har Anders Timell och Charlotte Wiktorsson bestämt att de ska gifta sig i slutet av nästa sommar.
Annons

Krog- och radioprofilen Anders Timell, 52, berättade i januari att han och flickvännen Charlotte Wiktorsson, 34, förlovat sig. Han friade till Wiktorsson, som är pr-manager för klädmärket COS, under en resa till Zanzibar i Tanzania.

– Jag har aldrig gjort sånt här förut. Vi satt vid ett bort. Jag sa: Kan du tänka dig att gifta dig med mig? Hon började gråta, jag blev grinfärdig också. Vi började gråta båda två, berättade han i Expressen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

När Anders nu gästar kommande avsnitt av ”Fyllepodden” får vi veta att han och fästmön redan har börjat planera bröllopet:

– Vi har pratat om nästa sommar, säger han.

Charlotte Wiktorsson och Anders Timell har redan börjat planera sitt bröllop.

Han vill inte berätta för mycket om detaljerna ännu, men avslöjar att han kommer göra allt för att bli en så bra make som möjligt:

Annons

– Jag är lite självisk med mina saker. Jag försöker bättra mig och inte göra samma fel i min nya relation, som jag gjorde i mina förra relationer.

Även i sitt eget radioprogram “Gry & Anders med vänner” som sänds i Mix Megapol har Anders pressats på ett bröllopsdatum. Då svarade han:

– I år hinner vi inte riktigt… Augusti, september nästa år.

Gry Forssell, 44, protesterade över att det är så långt fram svarade han skämtsamt:

– Det verkar bli i år…

Foto: IBL

Annons