Anders Pihlblads utseendeförändring – visar upp nya frisyren

Anders Pihlblad har gjort en liten makeover.
För Hänt berättar han nu om utseendeförändringen.
– Efteråt fick jag höra att...

Anders Pihlblad är en av Nyhetsmorgons stora tittarfavoriter.

Han har i flera år varit programledare i TV4:s populära morgonprogram vilket gör att tittarna anmärker på minsta detalj när något ändras – som hans utseende. Nu har Anders tagit mod till sig och skaffat sig en ny frisyr som han nöjt visar upp på Instagram.

”Testar ny frisyr ett tag. Utan rufs!”, skriver han till bilden.

Följarna jublar i kommentarsfältet och en säger han frisyren gör att han ser betydligt yngre ut.

”Tänkte precis- där lägger Anders ut en bild från när han var 25”, skriver en följare.

För Hänt berättar Anders att frisyren var lite av ett önskemål från kärleken Henrik Alsterdal.

– Det var helt spontant. Jag låter min frisör Christina bestämma. Men efteråt fick jag höra att hon Henrik pratat ihop sig innan...

Tillsammans med kollegan

Anders är sedan åtta år tillbaka gift med TV4-kollegan Henrik och tillsammans har de barnen Erling och Nike.

Paret hann vara kollegor ett bra tag innan de under en personalfest 2006 fick upp ögonen för varandra och det började slå gnistor. Sedan dess har det varit dem två och på sociala medier kan man ofta se dem ge varandra kärleksfulla hyllningar och vad de hittar på för aktiviteter med barnen.

Barnen Erling och Nike lyser dock med sin frånvaro på både Anders och Henriks sociala medier – något som Henrik tidigare förklarat anledningen bakom.

– Det är väldigt medvetet då de inte är intresserade av medial uppmärksamhet. Vi har känt av lite vad det är för barn och de har inte intresset av att vara med eller synas eller höras på det sättet, så vi lägger ut bilder på dem, men aldrig när man ser deras ansikten, har han tidigare sagt till Hänt.

Beslutet med maken

Nu berättar Anders för Hänt vad paret gör och vad de har för planer framöver – nu när man knappt kan hitta på något då pandemin sätter sina gränser.

– I väntan på vaccin och en återgång till det normala får man vara kreativ och hitta på roliga och småknäppa saker att göra ihop. Årets utmaning är minst ett dopp i månaden utomhus. Premiärdoppet blev på min födelseö Gotland första januari. Om det var skönt? Nja. Men vi är annars utomhus så mycket det går, säger han.

LÄS OCKSÅ: Margaux Dietz och Seán Canning har förlovat sig – första orden

LÄS OCKSÅ: Jon Henrik Fjällgrens familjekamp – fyra månader efter dotterns födsel