Artikeln innehåller reklamlänkar

Anders Pihlblads förvirring efter Felix Sandmans nya förändring

Felix Sandman visar upp blonda håret i Nyhetsmorgon.

I succéserien Störst av allt syns Felix Sandman i brunt, snaggat hårt. Men nu visar artisten och skådespelaren upp en helt annan frisyr. Känner du igen honom?

Felix Sandman, 20, har nått framgång efter framgång den sista tiden. Efter att ha lämnat pojkbandet FO&O efter sig satsade han stort på sin solokarriär – och med låten Every single day gjorde han succé i Melodifestivalen 2018.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Parallellt med musiken har Felix Sandman fått ett enormt genomslag som skådespelare i den hyllade tv-serien Störst av allt. Där spelar han en av seriens huvudkaraktärer, Sebastian, som är son till Sveriges rikaste man. Sebastian mår inte speciellt bra och har både jobbiga familjerelationer och drogproblem.

I Störst av allt spelar Felix Sandman mot Hanna Ahrdén.

Störst av allt är den första svenska originalserien på Netflix. I serien spelar Felix Sandman mot Hanna Ahrdén, som spelar Maja. FOTO: Nikola Predovic/Netflix

När Felix gästade podcasten Värvet berättade han om hur det var att spela Sebastian.

– Jag tycker att Sebastian är motsatsen till mig när det gäller värderingar och handlingar, men samtidigt kan jag relatera till honom, sa Felix i podden och fortsatte:

– Det var svårt att spela Sebastian för det var extremt utmanande scener. Hemska scener.

Felix ord om utseendeförändringen

Störst av allt har Felix Sandman en kort frisyr med lugg. En frisyr han skaffade strax före rollen som Sebastian. Dessförinnan hade han ett längre hår med lugg, som han bland annat hade under deltagandet i Melodifestivalen 2018.

Felix Sandman i Melodifestivalen 2018.

Felix Sandman placerade sig på en andra plats efter Benjamin Ingrosso i Melodifestivalen 2018. FOTO: Peter Wixtröm/TT

Efter inspelningen av Störst av allt rakade Felix av håret till en snaggad frisyr. Och nu har Felix gjort ännu en stor förändring med sitt hår då han gått från brunett till blond. I Nyhetsmorgon på TV4 visar han upp sin nya look för första gången.

– Jag snaggade ju mig för ett tag sedan, efter Störst av allt, och så kände jag att med snagget kan jag testa lite grejer för man kan ju raka av det sen, säger Felix Sandman i programmet.

Felix berättar att hans planer inte stannar vid det blonda håret, utan att det mycket väl kan färgas i flera andra olika färger i framtiden.

– Jag tänker att jag kan testa lite grönt, lite lila och så kan jag se vad som är skönt.

Programledaren Anders Pihlblad uppskattar Felix Sandmans nya utseende, men erkänner att den nya frisyren gjorde honom smått förvirrad inför intervjun.

– Det ser bra ut och jag såg ju inte att du var du, för du låg och sov i en soffa här i kulissen tidigt i morse. Jag såg bara att det var någon som låg där som var blond, jag hade ingen aning om vem det var, säger han i Nyhetsmorgon.

Se Felix Sandmans förvandling i klippet ovan.

LÄS MER: Felix Sandman avslöjar sanningen om tuffa tiden: “Grät”

LÄS MER: Felix Sandmans kärleksbesked med flickvännen: ”Väldigt glad”

FOTO: TT/Karin Törnblom, TV4

SENASTE NYTT!