Felix Sandman avslöjar sanningen om tuffa tiden: “Grät”

13 apr, 2019 
https://image.hant.se/byline-hannahfinarohrmuller-137x150.jpg.jpg?imageId=4947919&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687Hannah-Fina Rohrmüller
Felix Sandman om utmanande rollen som Sebastian i Netflix Störst av allt.
Felix Sandman är just nu aktuell i Netflix-serien Störst av allt. I pocasten Värvet berättar han att det var utmanande både psykiskt och fysiskt.
Annons

Felix Sandman, 20, började stå på scen redan som fyra-åring och fick sitt stora genombrott genom pojkbandet FO&O. Bandet, som splittrades 2017, bestod av Felix, Oscar Enestad, 22, och Omar Rudberg, 20. Felix har sedan dess haft en solokarriär och tävlade i Melodifestivalen förra året med låten Every single day.

Nu är Felix även aktuell i Sveriges första svenska originalserie på Netflix – Störst av allt. Felix Sandman har en av huvudrollerna i serien och spelar 18-årige Sebastian, som är son till Sveriges rikaste man. Sebastian mår inte speciellt bra och har både jobbiga familjerelationer och drogproblem.

Gjorde hemska scener tillsammans

Felix gästade podcasten Värvet och berättade då om hur det var att spela Sebastian.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag tycker att Sebastian är motsatsen till mig när det gäller värderingar och handlingar, men samtidigt kan jag relatera till honom.

Han fortsätter:

– Det var svårt att spela Sebastian för det var extremt utmanande scener. Hemska scener.

Annons

Hanna Ardéhn, 20, som spelar Maja, 18, hade tuffa scener tillsammans med Felix.

– Det var krävande på psykiskt och fysiskt. Ibland gick vi iväg och grät tillsammans.

Felix med nya kärleken på premiären

Den 27 mars var det smygpremiär av serien på Filmhuset och då fanns såklart Felix kärlek på plats – Andrea Källström, 20. I podcasten berättar Felix om kärleken till Andrea.

– Det största som påverkar mig är kärlek, jag lägger ju hela mitt liv i förhållandets händer, säger han i podcasten och konstaterar:

– Jag är väldigt glad, lycklig och kärleksfull.

Felix berättar att han, även om han bara är 20 år gammal, vet han vad han vill i livet – och han vet när han vill gifta sig och bilda familj.

– Jag vill det när jag är 25, Andrea vill ha barn när hon är 28, så det blir väl någon gång då, säger Felix i podcasten Värvet.

FOTO: TT/Karin Törnblom

Annons