LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Anders Öfvergård sökte hjälp efter skandalen – berättar om sitt nya liv

27 okt, 2023 
Anders Öfvergård
Anders Öfvergård lämnar turbulenta år bakom sig.
Nu berättar han om sitt liv idag och hur han arbetat med sig själv.
– När jag åkte till Baravara förstod jag också att promenaderna är ett magiskt ställe att meditera på, säger han till Aftonbladet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mattias om bråket med Anders Öfvergård tittarna inte får se: ”Skitförbannad”Brand logo
Mattias om bråket med Anders Öfvergård tittarna inte får se: ”Skitförbannad”

Anders Öfvergård, 55, är tillbaka i tv-rutan, snart kommer du kunna se honom i både Över Atlanten och med det nya programmet Renoveringsdrömmar på Kanal 5.

Anders Öfvergårds nya liv efter skandalerna – tog till hjälp

De senaste åren har varit turbulenta för tv-profilen men nu berättar han om sitt nya liv. Anders tog nämligen till hjälp och har arbetat mycket på sig själv på senaste.

– Jag har ju haft tid för reflektion. Jag har varit på Baravara (kursgård med fokus på terapi och meditation, reds anm), vilket var fantastiskt. Jag har också gått två utbildningar som heter Utvecklande ledarskap och Utvecklande gruppledarskap som Försvarshögskolan har, säger han till Aftonbladet.

Idag mediterar och promenerar Anders minst en timme om dagen, vilket är ett sätt för honom att få tid att reflektera över livet.

Annons

– Jag tar mina promenader utan telefon, inga poddar, utan jag bara går. När jag åkte till Baravara förstod jag också att promenaderna är ett magiskt ställe att meditera på. Jag går ganska fort, men jag gillar att gå och inte springa. För jag kan tänka när jag går och jag har svårare att tänka när jag springer.

Ärliga ord om familjen stöd efter tuffa tiden: ”Har en magisk fru”

Härom året bröt TV4 alla samarbeten med Anders efter en incident och för några månader sedan dömdes han för ringa stöld efter att ha fångats med stulna varor i självscanningen på Ica. För Anders är det nu viktigt att bara fokusera framåt.

– Någonstans känner jag, vad ska jag göra? Ska jag lägga mig och dö någonstans? Det går inte heller. Jag har en magisk fru och fyra fantastiska barn, som jag tror vill ha mig än så länge.

Anders är sedan 2005 gift med hustrun Cecilia Öfvergård. Makarna har två barn tillsammans – Simon och Wilma. Anders har även barnen Sara och Victor, som tillsammans med sin ex-hustru.

FOTO: TT

Annons