LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Anders Lundin har tagit av sig vigselringen – detta har hänt

15 maj, 2024 
Det var under inspelningarna av Robinson som Anders Lundin hamnade i en situation som fick oanade konsekvenser.
En sak ledde till det andra och nu har han tagit av sig vigselringen...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bortklippta scenerna i Robinson – här faller deltagaren ihop: ”Låg och krampade”Brand logo
Bortklippta scenerna i Robinson – här faller deltagaren ihop: ”Låg och krampade”

Anders Lundin, 65, är inne på sin andra Robinson-säsong sedan dess att han gjorde comeback förra året. Både tittarna och deltagarna är överlyckliga över hans närvaro och professionalism i programmet.

Dessutom börjar det bli väldigt spännande. Den här veckan är avgörande på alla sätt och vis – eftersom det är veckan före finalveckan!

Detta firade Anders med att bjuda tre deltagare på en välförtjänt och efterlängtad middag med tacos och drinkar. Men det finns dock en bluff i det hela.

Därför syns Anders Lundin utan vigselring

Hittills har allt gått som på räls och Anders har skött sig galant... Fram tills nu när han plötsligt syns utan sin vigselring på vänstra handen.

ANDERS LUNDIN UTAN VIGSELRING
Anders Lundin utan någon ring på fingretFOTO: TV4

Ingen ring så långt ögat kan nå alltså. Men det har faktiskt sin förklaring. Bara någon dag tidigare var Anders nämligen med om en jobbig situation.

Annons

Det hela började med att han fick en idé om att byta finger på sin vigselring på grund av att den kliade. När han vaknade upp på morgonen fick han inte av sig ringen och när inspelningarna drog igång hade fingret svullnat upp och läkare kallades in.

– Jag håller på att förlora mitt finger, jag bytte finger på vigselringen och nu sväller högerhanden upp. Det handlar om sekunder tydligen. Det är som en boa constrictor som kramar om mitt ringfinger på högerhanden, säger Anders Lundin till TV4.

Dramatiken efter kaoset: ”Jag tackar doktor Annika”

Det hela slutade med att Anders fick åka in till fastlandet där de till slut fick kapa av ringen för att rädda hans finger.

– Tydligen säger läkarna att det var rätt bråttom, annars skulle vävnaden gått sönder och jag skulle blivit av med mitt finger, det var jag inte alls beredd på. Jag trodde att vi skulle jobba vidare idag, köra klart och ta det sen. Jag tackar doktor Annika för att jag fortfarande har fem fingrar kvar på den här handen, förklarade han vidare.

Anders har varit gift med hustrun Kerstin Ryhed Lundin, 51, sedan 21 år tillbaka och tillsammans har de barnen Adrian, 17, och dottern Mathilda, 15.

FOTO: TV4

Annons