LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Anders Lundin om missen med hustrun Kerstin – sorgen över händelsen

08 sep, 2023 
Frida Eklöf
Anders Lundin med hustrun Kerstin
Den folkkäre programledaren Anders Lundin fyller 65 år.
I en ny intervju berättar han om tabben med frun Kerstin men även kärleken dem emellan.
För Hänt avslöjar han även hur han kommer att spendera sin stora dag.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anders Lundin om varför Petra Malm försvinner från RobinsonBrand logo
Anders Lundin om varför Petra Malm försvinner från Robinson

Folkkära programledaren Anders Lundin, 65, är kanske mest igenkänd för sina år som programledare för överlevnadsprogrammet Robinson, där han tidigare i år gjorde en stark comeback.

Tv-profilen har många populära program i ryggen, och han har rört sig både på TV4 och SVT i bland annat program som Allsång på Skansen och Melodifestivalen.

Ett annat program som han också är välkänd från är Allt för Sverige – realityprogrammet som han har programlett sedan år 2011.

Anders Lundin om tabben med hustrun: ”Ledsamt”

Paret träffades nämligen via jobbet då Kerstin körade bakom Anders i en show på Mosebacke i Stockholm 1999, något han tidigare berättat om för Expressen.

Och det är inte enda gången som Kerstin har körat bakom Anders, hon har nämligen varit körsångare i SVT:s Allsång på Skansen under många års tid. Redan när maken var programledare för programmet så stod hon bakom honom på scenen och sjöng.

Annons

Tillsammans har Anders och Kerstin två barn, sonen Adrian, 16, och dottern Mathilda, 14.

Men en ovana som Anders och Kerstin har är nämligen att de under hela 20 års tid glömt bort deras bröllopsdag.

– Vi har, vartenda jäkla år, i 20 års tid, fullständigt glömt bort vår bröllopsdag. Båda två. Just i år var det lite väl bedrövligt av oss och lite ledsamt. 20 år borde vi ju firat, säger Anders i en intervju med Aftonbladet.

Men kärleken makarna emellan går inte att ta miste på.

– Vilken jäkla tur jag hade som hittade henne. Det säger jag till barnen jämt också, om inte annat så kräver jag respekt och beundrar för att jag fixade en så oerhört fin mamma till dem och på kuppen fru till mig själv, säger Anders i intervjun.

Så firar Anders Lundin sin födelsedag: ”Hinns inte med”

Dagen till ära firar Anders sin 65:e födelsedag, men det ser inte ut att bli något firande med familjen då han nämligen är och spelar in en ny säsong av Robinson.

”Jag är ju här så jag tar väl en öl men mer firande än så hinns inte med”, skriver Anders i ett privat meddelande till Hänt.

På Instagram har Anders även passat på visa hur han spenderar sin födelsedag och som det ser ut består den av inspelningar.

”Grattad på födelsedagen av min parasollassistent Joey”, skriver han till bilden.

Vi önskar Anders ett stort grattis på födelsedagen och att han blir firad av sina kollegor dagen till ära!

FOTO: Karin Törnblom/TT, Olle Sporrong/Expressen/TT

Annons