ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Anders Jensens ovisshet om framtiden med Charlotte Perrelli: ”Tre val”

18 dec, 2023 
Anders och Charlotte
Anders Jensen och Charlotte Perrelli bor numera i Spanien.
Nu bryter Anders tystnaden om framtiden med hustrun – ovissheten är total.
– Det är inte riktigt klart ännu men vi får se, säger han till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Charlotte Perrellis nya barnbesked: ”Vi hade velat ha fler”Brand logo
Charlotte Perrellis nya barnbesked: ”Vi hade velat ha fler”

Sedan 2015 är schlagerdrottningen Charlotte Perrelli, 49, gift med entreprenören Anders Jensen, 46. Paret som lever ett riktigt lyxliv tillsammans har sedan i höstas bosatt sig i Marbella, Spanien.

I det nya hemlandet har sönerna börjat skolan och vardagen har rullat på bra trots den stora omställningen.

Charlotte Perrellis oväntade uttalade om maken – vet inte vart han bor

När Charlotte och Anders nyligen gästade David Hellenius i Hellenius hörna fick de frågan om vart paret egentligen bor, vilket ledde till att de båda var knäpptysta. Tillslut svarade Charlotte:

– Ja, mitt hem just nu är ju Marbella... Men var Anders bor, det vet jag inte riktigt….

Anders flänger nämligen allt mer mellan länderna på grund av sitt jobb. I en ny intervju med Hänt berättar nu Anders om ifall flytten till Marbella är permanent.

Annons

– Vårt första beslut är två terminer. Så fram till våren och sedan tar vi ett nytt beslut någon gång under våren men vi har bestämt att vi ska bo där till sommaren i alla fall. Så hela flytten är ett år på prov och sen får vi ta ett beslut under det året, säger Anders.

Anders Jensen avslöjar flyttplanerna med Charlotte Perrelli – byter land igen

Men vad sker gå med barnens skolgång ifall paret flyttar tillbaka i Sverige igen? Jo, exakt hur planen ser ut vet Anders inte i nuläget men vad han kan avslöja är att paret inte slagit sig till ro för alltid. Det finns nämligen en idé om att byta land ännu en gång.

– Vi har inte riktigt pratat om det än. Det beror ju på var vi ska bo. Mitt jobb är ju lite annorlunda än många andras vilket gör att det skulle kunna bli något annat land i ett år efter det här. Det är inte riktigt klart ännu men vi får se. Så vi har egentligen tre val, antingen flyttar vi tillbaka till Sverige, eller så stannar vi kvar i Spanien eller så kanske jobbet för oss till ett annat land, säger han.

Vilket land skulle det kunna vara?

– Det är inte officiellt ännu.

FOTO: Olle Sporrong/Expressen/TT, TV4 play

Annons