ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Anders Jensen om dottern Izabellas sorg över flytten: ”Hon träffar inte...”

13 dec, 2023 
Anders Jensen
Anders Jensen och Charlotte Perrelli har flyttat till Spanien.
Men någon som är kvar i Sverige är dottern Izabella.
För Hänt berättar Anders om hur Izabella egentligen känner om flytten.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Charlotte Perrellis familjelycka – stort firandeBrand logo
Charlotte Perrellis familjelycka – stort firande

Entreprenören Anders Jensen, 46, och kärleken Charlotte Perrelli, 48, har tagit sitt pick och pack och flyttat till Marbella, i Spanien. Där har de med sig gemensamma sönerna Adrian och Alvin, och även Charlottes äldsta son Angelo.

Men Anders pendlar mellan Sverige och Spanien då han har dottern Izabella, 15, här. Izabella bor hälften av tiden hos sin mamma TV4-profilen och sportjournalisten Suzanne Sjögren, 49, och hälften av tiden hos pappa.

För Hänt berättar nu Anders om hur Izabella upplever flytten.

Anders Jensen om dottern Izabellas sorg: ”Det saknar hon”

Anledningen till att Izabella är kvar i Sverige är pågrund av att hon behöver avsluta sin skolgång.

– Izabella går i nian, hon håller på och kör hårt och pluggar för att få bästa möjliga betyg för att söka in på gymnasiet.

Annons

Men det finns en saknad i dotterns liv.

– Hon saknar ju... Hon träffar inte sina bröder lika ofta som tidigare så det saknar hon, men annars så går det väldigt bra. Vi har ju levt med en varann veckas- upplägg länge så hon är ju van vid det, och det är ingen stor grej för henne, säger han och fortsätter:

– Jag är ju i Sverige varannan, var tredje vecka ungefär, så hon träffar mig i princip lika mycket som innan. Men däremot så träffar hon inte Charlotte och bröderna lika mycket. De saknar hon naturligtvis.

Anders Jensen om att inte fira jul ihop med dottern Izabella

Anders berättar hur familjen kommer att fira jul i år.

– Vi har firat jul i Åre senaste 10 åren tror jag. Som vanligt så är det alla i familjen, sen kommer Charlottes föräldrar, och hennes syster med familj.

Kommer Izabella vara med då?

– Izabella är med, hon kommer upp. Vi kör ju varann jul, så hon kommer upp på juldagen eller annan dagen. Sedan så flyger vi allihopa till Spanien i mellandagarna och firar nyår med barnen där.

FOTO: Karin Törnblom/TT / Instagram

Annons