LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Anders Jensens lyxgåva till 16-åriga dottern – se saftiga prislappen

09 apr, 2024 
Maria Broberg
Anders Jensen pendlar mellan Spanien och Stockholm för att kunna umgås med dottern Izabella som är bosatt i Sverige.
Nu fyller hon 16 år och pappa Anders visar stolt upp händelsen på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Charlotte Perrelli om huset i MarbellaBrand logo
Charlotte Perrelli om huset i Marbella

Schlagerdrottningen Charlotte Perrelli, 48, och kärleken Anders Jensen, 46, fann varandra 2012 och idag bor paret i Marbella, Spanien. Där bor även deras gemensamma söner Adrian och Alvin, och Charlottes äldsta son Angelo.

Anders har även dottern Izabella, 16, från sitt tidigare förhållande med sportjournalisten Suzanne Sjögren, 49. Anders har tidigare berättat till Hänt att han brukar pendla mellan Spanien och Sverige för att kunna umgås med Izabella.

Nu är det även så att Izabella fyller 16 år! Det visar Anders stolt upp i ett inlägg på sin Instagram – där skymtar man även vad Izabella fått i present av sin far!

Anders Jensens fina ord till dottern på 16-årsdagen

När Hänt når Anders delar han med sig om känslorna han går igenom av att se dottern växa upp.

’’Det är naturligtvis oerhört stort att följa ens barns utveckling och steget via tonåren in i vuxenlivet. Är så oerhört imponerad av hennes engagemang och driv, både vad det gäller sina studier och när det kommer till hennes ridning’’, skriver Anders i ett meddelande och fortsätter:

Annons

’’Jag minns inte att jag någonsin har behövt be henne att göra sina läxor, utan hon pluggar själv timtals varje dag och är super motiverad, bara genom sin egen drivkraft.’’

Anders har även delat ett grattis-inlägg till Izabella på sin Instagram, där skriver han:

’’Stort grattis på 16-års dagen min älskade dotter. Ditt driv och din beslutsamhet är beundransvärd och vi kan inte vara stoltare. You amaze us every day. Älskar dig’’

Anders Jensens lyxpresent – saftiga summan

Bland bilderna i Anders inlägg kan man även se ett foto där Izabella står bredvid en AIXAM Mopedbil – och enligt pappa Anders är det hennes mopedbil som hon har i Spanien.

Izabella Jensen fyller 16 och hyllas av pappa Anders.FOTO: Instagram/Anders Jensen

Om man kikar in på AIXAM:s egen hemsida kan man se att deras mopedbilar kostar omkring 135 000 – 220 000 kronor beroende på modell och tillbehör.

Troligtvis har Izabella fått bilen i present av sin pappa vid något tillfälle, om det är för hennes 16-årsdag eller tidigare är oklart. Men vi får i alla fall önska stort grattis till Izabella!

FOTO: TT, Instagram

Annons