TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Anders Jensens känslosamma ord till Charlotte Perrelli i Hellenius hörna

22 nov, 2020 
AvLovisa Ström
Charlotte Perrelli Hellenius hörna
Charlotte Perrelli och Anders Jensen har varit gifta i fem år.
Nu skickar Anders en känslosam kärlekshälsning till sångerskan under en intervju i Hellenius hörna.
Jag älskar dig, säger han.
Annons
Charlotte Perrellis svåra kamp efter händelsen med makenBrand logo
Charlotte Perrellis svåra kamp efter händelsen med maken

Fem år har gått sedan Hero-sångerskan Charlotte Perrelli gifte sig med sin drömman Anders Jensen. Sedan dess lever de ett lyckligt liv tillsammans med bonusbarn och deras gemensamma söner Adrian och Alvin, och pendlar mellan deras lyxiga bostäder i Djursholm, Marbella och Åre.

I en intervju i Hellenius hörna berättar sångerskan nu om sin make.

– Han är en otroligt likeable person. Han är enkel, han har auktoritet, han är rolig och har otroligt mycket fina egenskaper. Han är en otroligt lätt person att tycka om och jag tror inte jag är ensam om att tänka det, säger hon.

De går sedan vidare med att prata om hur paret träffades, och som många redan vet började hela kärlekshistorien med ett mail från Anders. Nu berättar Charlotte hur det kommer sig att hon faktiskt svarade.

– Jag kände att det var så välformulerat och så seriöst. Så jag kände att han förtjänar att jag svarar, även om det här inte är intressant överhuvudtaget. Jag såg hur han såg ut och han såg trevlig ut men jag var inte in the mood för det då, säger hon.

Annons

Men någonstans på vägen blev hon trots allt intresserad, och idag flera år senare kan det ibland vara läskigt att tänka på vad de hade kunnat gå miste om ifall ingen av de hade vågat chansa.

– Det händer faktiskt ibland att vi snuddar vid att tanken att livet hade blivit väldigt annorlunda om vi inte hade vågat. För någonstans kom vi från två olika håll där vi faktiskt var ganska trasiga båda två och var lite sköra. Det är ingen självklarhet, berättar hon.

Och det verkar inte bara vara Charlotte som är tacksam över att allt blev som det blev.

Anders Jensens kärlekshälsning till Charlotte Perrelli

Mitt i intervjun dyker nämligen Anders själv upp på skärmen för att skicka en kärlekshälsning till sin älskling, och av videon att döma kan man säga att han minst sagt verkar vara lycklig över att ha fångat Charlottes hjärta.

– Hej älskling! Jag satt och funderade på det här mailet jag skickade till dig för några år sen. Bra att jag skickade det känner jag idag och ännu bättre att du svarade, börjar han med att säga innan hon fortsätter:

– Jag tror att vi såhär tio år senare kan konstatera att jag hade rätt när jag skrev att vi skulle passa väldigt bra ihop. Vi har också två väldigt härliga killar som ett bevis på det. Jag älskar dig och jag är superstolt över dig. Jag hoppas ni får en trevlig kväll ikväll.

Annons