Anders Jensens bolag börsnoteras – Charlotte Perrelli om miljardsuccén

Charlotte Perrelli & Anders Jensen

Framgångarna är många för Charotte Perrelli och Anders Jensen.
Nu berättar Charlotte om den stora miljardsuccén.
”Otroligt stolt”, skriver hon.

Charlotte Perrelli, 46, och maken Anders Jensen har varit gifta i sex år och bor idag i en villa i Djursholm tillsammans med deras barn. Men förutom lyxvillan i Danderyd har de även hus i både Åre och Marbella. Charlotte och Anders lever med andra ord ett liv med en hel del lyx och flärd, och mer kommer det nog att bli.

Nu berättar Charlotte om makens stora framgång.

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

Kändisparet om bröllopslyckan

I samband med deras bröllopsdag som ägde rum förra veckan skrev de båda några väl valda ord om den stora dagen.

”Dagen med stort D då jag blev din Fru. En av de roligaste, lyckligaste dagarna jag varit med om. Älskar dig bara mer och mer vilket jag inte ens trodde var möjligt, och inser hur otroligt lyckligt lottade vi är som hittade varandra”, skrev bland annat Charlotte.

Och även Anders skrev om den stora lyckan.

”Otroligt att det redan gått 6 år. Det känns som att det var precis nyligen. Jag minns hur slående vacker du var när du kom gående med barnen till vigseln. Hur du skrattade oavbrutet i tre dagar, att du hade en speciell aura kring dig och hur du strålade på kilometers håll. Älskar dig.”

MYSTISKT Christian Bauers plötsliga försvinnande

Anders Jensens bolag börsnoteras – Charlotte Perrelli om miljardsuccén

Sedan flera år tillbaka är Anders Vd för bolaget Cary Group, tidigare Ryds Bilglas, och att säga att det går bra för företaget är nästan en underdrift. Idag är nämligen Cary Group påväg till börsen och värderas till ungefär 9 miljarder kronor. Under fredagen var Anders med i Dagens Industri Tv och pratade om det fantastiska beskedet.

– Det känns superroligt naturligtvis. Vi har jobbat med det här länge så jag tycker det här är jätteroligt och det ska bli väldigt spännande, sa han då.

Och även Charlotte har kommenterat den stora händelsen. På Instagram delade hon intervjun samtidigt som hon skrev om den stora lyckan.

”Otroligt stolt hustru”, skrev hon under klippet.

Och i kommentarsfältet är det många som gratulerar Anders för den enorma framgången.

”Grattis till familjen och framförallt maken!”, skriver bland annat en följare.

”Jag kan tänka mig att du spricker av stolthet!”, skriver en annan.

LÄS OCKSÅ: Hanna Hedlund om orsaken till skilsmässan från Martin Stenmarck

LÄS OCKSÅ: Ivanka Trump köper lyxvilla med maken Jared Kushner

SENASTE NYTT!