ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Anders Jensen bekräftar hustrun Charlotte Perrellis sjukdom

31 jan, 2023 
Jonna Lawaetz
Charlotte Perrelli, Anders Jensen.
Charlotte Perrelli och Anders Jensen lever ett familjeliv på Djursholm.
Men nu har influensan hittat in i hos familjen.
Till Hänt berättar Anders om familjens hälsotilstånd.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Lotta Engbergs galna utmaning i Fångarna på fortetBrand logo
Lotta Engbergs galna utmaning i Fångarna på fortet

Charlotte Perrelli, 48, och maken Anders Jensen, 45, lever ett liv i lyx och flärd med flera olika hus som de njuter av vid olika tillfällen. Till vardags bor de i en stor och härlig villa i Djursholm i Stockholm och när de är lediga har de två ställen som ligger dem varmt om hjärtat, ett hus uppe i Åre och ett semesterhus i Marbella, Spanien.

Paret har varit gifta i över sex år och tillsammans har de sönerna Adrian och Alvin. Men både Charlotte och Anders har varit gifta sedan tidigare och både har även barn från tidigare relationer. Charlotte har sönerna Angelo och Alessio med ex-maken Nicola Perrelli, och Anders har dottern Izabella sedan tidigare.

Familjens sjukdomsbesked – nu berättar Anders

Såhär års är det inte ovanligt att drabbas av sjukdom då bland annat influensan och flera olika virus cirkulerar. I en Instagram-story berättar Anders att influensan hittat hem till dem och att flera familjemedlemmar är sängliggandes.

Annons

"5/8 i familjen utslagna. Influensan 2023 tar inga fångar. Jag och Alvin håller ställningarna den här veckan.", skriver han på sin Instagram-story.

FOTO: Skärmdump från Anders Jensens Instagram-story

När Hänt når Anders kan han bekräfta att stora delar av familjen har drabbats av sjukdom.

"Japp. Alla är utslagna utom jag och Alvin", skriver Anders i ett privat meddelande till Hänt.

Charlotte Perrellis pappa Berths sjukdom: "Positiva besked"

Det är inte bara Anders och Charlotte med barn, som har drabbats av sjukdom. Tidigare i vintras meddelade Charlotte att hennes pappa Berth är sjuk, men vid tiden hade familjen fått ett positivt besked om hans hälsa.

"En fin dag med familjen…. Saker kan förändras väldigt fort har vi fått erfara, dock ett något positivt besked idag mitt i allt. Hejja pappa!!! Va rädda om varandra, se till att finnas där och njut av livet", har Charlotte tidigare skrivit på Instagram.

En följare frågar i kommentarsfältet om Charlottes pappa är sjuk varpå artisten svarar: "Ja tyvärr"

Vad det är för sjukdom Berth råkat ut för berättar hon dock inte.

Krya på er hela familjen!

FOTO: TV4, Jimmy Wixtröm/Aftonbladet/TT

Annons