LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Melodikrysset-profilen Anders avslöjar hemliga romansen med Anna Book

02 okt, 2022 
Anders Eldeman, Anna Book
Den folkkära Melodikrysset-profilen Anders Eldeman har ett relativt okänt privatliv.
Nu berättar han om en okänd romans med kvinnliga artisten Anna Book.
– Det hade definitivt kunnat bli något där, säger han till Aftonbladet.
Annons
Christina Schollins stora lycka med Hans WahlgrenBrand logo
Christina Schollins stora lycka med Hans Wahlgren

I hela 26 år har lyssnarna fått tagit del av programledaren Anders Eldeman, 61 trygga röst i radio. Det var år 1965 som Melodikrysset började sändas på Sveriges radio. Sedan dess har det musikaliska korsordet varit ett populärt inslag på lördagsförmiddagarna på P3 och numera P4.

Men i maj bekräftade Anders en tråkig nyhet. Nämligen att han lägger ned karriären inom radio och i augusti lämnade han över stafettpinnen.

Anders Eldeman om relationen med 11 år yngre flickvännen

Det är inte bara karriären som har varit lyckad för Anders. Hans kärleksliv har varit minst lika framgångsrikt och idag lever han med elva år yngre kärleken Anna.

Paret har varit tillsammans i hela 19 år och den 12 december firar paret årsdag. Genom att gemensamt gå och inhandla årets julgran. Granen tar de sedan med in på en krog där de traditionsenligt njuter av en härlig middag.

– Anna fattar verkligen hur jag funkar och det är så skönt, har Anders tidigare sagt i en intervju med Hemmets veckotidning.

Anders Eldeman avslöjar romansen med kvinnliga artisten

Som tidigare nämnt så har kärlekslivet varit på topp för Anders. Men nu kan han komma med ett nytt oväntat besked om sitt kärleksliv. Nämligen en tidigare romans med en kvinnlig artist. I en intervju med Aftonbladet avslöjar Anders den tidigare flörten med ingen mindre än kvinnliga artisten Anna Book, 52,

– Vi har haft en liten flört, men det blev inte mer. Vi stod på Golden hits och kramades. Det hade definitivt kunnat bli något där, säger han till Aftonbladet.

FOTO: TT, TV4

Annons