LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Anders Bagges nya besked – efter svåra kampen: ”Nu jäklar”

03 mar, 2020 
Lina Arvidsson
Anders Bagges nya beslut – avslöjar stora livsförändringen
Inför sitt bröllop med Johanna Lind kämpade Anders Bagge för att gå ner i vikt – från 112 kilo till 90.
Nu planerar Idol-profilen att göra ännu en viktförändring – och får ett hjälpsamt tips från hustrun Johanna.
”Nä, nu jäklar får det bli ordning på Herr Bagge”, skriver Anders Bagge på Instagram.
Annons
Juryns framtidsbesked – så länge till jobbar deBrand logo
Juryns framtidsbesked – så länge till jobbar de

För två år sedan fick tv-tittarna se en ny sida av Anders Bagge, 52, och Johanna Lind, 48, i dokusåpan Cirkus Bagge. Paret lät tv-teamet följa med i deras vardag genom kärlek och bråk – fram till deras storslagna bröllop som ägde rum i augusti 2018.

Paret var i Cirkus Bagge öppna med sitt privatliv och berättade bland annat om sin längtan efter att skaffa barn tillsammans.

Planen var då att åka till Danmark för att få hjälp att få barn.

Kring årsskiftet berättade Anders Bagge och Johanna Lind att de lagt ner drömmen om att skaffa ett gemensamt barn. Anledningen var att de passerat åldersgränsen för att få hjälp i Danmark.

– Det känns sorgset, men vi har blivit gudföräldrar till den här lilla tjejen Alina som är dotter till en god vän till oss. Jag fyller 52 år i januari och det finns väl en mening med det här också. Jag tror att jag kommer att njuta av att vara en väldigt fin hundjesus istället och sedan försöka ge Alina så mycket jag kan, sa Anders Bagge i december.

Annons

Ny viktresa

Inför bröllopet för snart två år sedan satsade Anders Bagge på att gå ner i vikt. I en intervju i Malou efter tio berättade Idol-profilen att han ville gå ner till 90 kilo inför den stora dagen.

Nu har Anders Bagge återigen satt upp ett viktmål för sig själv. På Instagram har han lagt upp en bild på sig själv med några år på nacken.

Detta är mitt mål, fasiken vägde 90 där väger 114 nu … Nä nu jäklar får det bli ordning på Herr Bagge ska leta gym och PT imorgon”, skriver Anders Bagge till bilden.

I en kommentar ger hustrun Johanna Lind ett förslag till sin make.

Annons