TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Anders Bagges lycka efter oväntade tillskottet: ”Låt mig presentera Anders Bagge Jr”

14 maj, 2018 
AvAgnethe Alm
Anders Bagge är känd för sin förkärlek till sina fyrbenta familjemedlemmar. Senast i julas blev familjen en hund rikare. Men nu tar Anders steget längre – Bagge har skaffat en bagge.
Annons

I ett filmklipp på sin Instagramsida visar Anders Bagge, 50, upp sin nya familjemedlem, en bagge. Den har passande nog fått namnet Anders Bagge Jr. I klippet står Anders Bagge med en banan i ena handen och en paprika i den andra och sträcker retsamt fram dem till baggen – först bananen sen paprikan, om och om igen.

”Så där nu är nya familjemedlemmen på plats, låt oss presentera Anders Bagge Jr. Vet inte vad han gillar men det kommer jag tids nog komma på”, skriver Anders Bagge.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I kommentarerna möts Anders Bagge av glada lyckönskningar från fansen, som bedåras av den gulliga baggen.

”Så söööt! Grattis till tillökningen”, skriver en person.

”Jättefin. Så roligt”, skriver en annan.

En del frågar sig dock om Anders Bagge Jr kommer gå alldeles själv hemma hos Anders Bagge och oroar sig över att han inte kommer få umgås med några tackor. Men det verkar som att det inte kommer att gå någon nöd på Anders Bagge Jr. Mestadels kommer han att få vara på Färingsö hund- och djurcenter, där han får bo med andra djur.

I sommar gifter sig Anders Bagge med sin stora kärlek Johanna Lind, 46.

Foto: IBL

Annons