Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson 2024NyhetsmorgonUllared-profilerna

Anders Bagges ilska mot Vanja, 17, i Idol 2018: ”Fy fan”

22 aug, 2018 
AvJonna Friberg Wennerberg
Anders Bagge rasar mot Vanja Engström i Idol 2018
Vanja Engström testar som många andra lyckan i Idol 2018. Men hennes inställning var något som inte alls föll Anders Bagge i smaken och gjorde att han tappade humöret ordentligt.
Annons

I kvällens avsnitt av Idol 2018 har juryn som består av Kishti Tomita, 34, Alexander Kronlund, 46, Nikki Amini, 33, och Anders Bagge, 50, hittat till huvudstaden – Stockholm. Där träffar de den sökande deltagren Vanja Engström, 17, som är full av energi och beskriver sig själv som väldigt ärlig.

– Om jag har en kompis som frågar, Vanja vad tycker du om den här tröjan? Då säger jag, den är ful gå och byt, säger hon.

Vanja Engström har en ukulele med sig in till sin audition och spelar till en början när hon sjunger. Men ganska snabbt ratas instrumentet av Idol-juryn på grund av att det ger henne ett oseriöst uttryck, så hon får lägga ifrån sig den. Det gör att Kishti Tomita får en helt ny uppfattning och vill ge henne en guldbiljett.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Om man tar bort ukulele-soundet så hör jag en fantastiskt spännande klang på botten, jag tycker du är supercool och väldigt musikalisk, säger Kishti Tomita.

Annons

Men hennes tre kollegor vid jury-bordet är inte alls övertygade och börjar lätt diskutera med varandra vad de tycker, varpå Vanja Engström skriker till dem:

– Säg det bara, säg att jag är sämst, nä men säg.

Att hon skrikit så får direkt Alexander Kronlund att säga nej till att skicka vidare henne och Anders Bagge blir irriterad på riktigt nu.

– Det blir ett nej från min sida också. Sorry, det där går inte, det är liksom teater och jag pallar inte det. Vi sitter här som en jury för ett barnprogram, vi sitter här faktiskt för att det ska bli lite seriöst, säger han.

Det får Vanja Engström att skärpa till sig och berättar att detta faktiskt är någonting som hon vill på riktigt. Hon ställer sig upp och sjunger låten igen, den här gången mycket lugnare och mer seriöst. Vilket var tur för det gjorde att hon fick sin guldbiljett, hon blir så glad att hon reser sig upp för att ge hela juryn en varsin kram men Anders Bagge vägrar, håller upp händerna emot henne och säger att han inte vill.

– Fy fan alltså, jag begriper faktiskt inte varför de andra i juryn vill ha med henne, avslutar han.

FOTO: TV4

Annons