Anders Bagge visar upp stora viktresan

Anders Bagge har många gånger satt upp höga mål för sig själv.
Nu visar han upp resultatet från ett av dem.
– Det är viktigt att det inte går för snabbt, säger Anders Bagge till Hänt.

Anders Bagge, 53, har blivit en självklar tv-profil för Sveriges tittare efter sin medverkan i TV4:s Idol-jury. Med sitt skratt och snälla ögon har han tagit tv-sofforna med storm – något som ledde till att han fick sin alldeles egna serie, Cirkus Bagge. I programmet har tittarna kunnat följa Anders vardag tillsammans med den stora kärleken Johanna Lind, 48.

För två år sedan kunde man även följa hur paret valde att ta det stora steget och gifte sig under en romantisk ceremoni. I dag är Johanna och Anders bosatta på Ekerö där de bor tillsammans med sina många hundar.

– Vi har väldigt kul tillsammans. Men sen tillåter vi också varandra att vara entreprenörer, vi jobbar väldigt mycket på olika håll. Och vi trivs båda väldigt bra. Vi är båda hemmagrisar som älskar att titta på film. Sen har vi ju hundarna som vårt stora gemensamma intresse, säger Anders i en intervju med Hänt om sitt liv tillsammans med Johanna.

Stora förändringen

Inför bröllopet hade Anders Bagge satt upp klara mål för sig själv. För att må bra och känna sig bekväm i sin kropp valde han att jobba för att gå ner i vikt. Då berättade han i Malou efter tio om hur han hoppades på att kunna gå ner till 90 kilo inför den stora dagen.

Men nu har åren gått och Anders har återigen satt upp ett mål för sin träning. För Hänt berättar Anders att han vägde 109.2 kilo för bara fem veckor sedan. Målet är att ha gått ner till 96 kilo i slutet av juli.

– Det är viktigt att det inte går för snabbt. Men jag ser fram emot sommaren då jag ska gå ut på mycket promenader med hundarna och träna mycket tillsammans med Mårten Nylén, säger Anders till Hänt och syftar till huvudtränaren för programmet Biggest Loser.

Johanna Lind Bagges stöd till maken

På Instagram visar nu Anders upp sin stora förändring. Efter fem veckor träning och hälsosammare matvanor har Anders lyckats gå ner 8,2 kilon.

– Det bästa jag har gjort var att ta tag i mig själv. Jag har fortfarande lite chipstuttar och lite mage kvar men jag har ett kilo kvar innan jag går under 100. Tvåsiffrigt, det är ju fantastiskt, säger Anders Bagge i filmen på Instagram där han visar upp sitt resultat.

Och han har en stor hejarklack bakom sig. I kommentarsfältet haglar nu in kommentarer där följarna hejar på Anders i sin resa. Inte minst från hustrun Johanna som berömmer honom för sitt hårda arbete:

“Du är så grymt duktig och stolt över dig att du tänker på din hälsa och investerar i den/ frugan” , skriver Johanna Lind Bagge. 

FOTO: TT/Instagram