LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Anders Bagges nya besked om slottet – visar upp stora förändringen

30 sep, 2023 
Anders och Johanna Bagge
För drygt ett år sedan köpte Anders Bagge och Johanna Lind Bagge ett slott.
Nu visar de upp framstegen med renoveringarna som pågår.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så får du din relation att hålla – Johanna Lind Bagges bästa tips: "Humor är extremt viktigt"Brand logo
Så får du din relation att hålla – Johanna Lind Bagges bästa tips: "Humor är extremt viktigt"

Det var i juni 2022 som Anders Bagge, 54, och hans fru Johanna Lind Bagge, 51, avslöjade att de skulle flytta in i sin första gemensamma bostad – och inte vilken bostad som helst.

Anders och Johanna har nämligen köpt det maffiga 1600-tals slottet Rastaborgs slott med en boarea på 1500 kvadratmeter. En grusad väg leder fram till slottet och de har en enorm trädgård som omgiver bostaden.

Men flytten har däremot inte varit helt enkel, och paret är fortfarande inte helt inflyttade. Det är dessutom mycket renoveringar som pågår, något Anders nu visar upp.

Annons

Anders Bagge visar upp framstegen i renoveringen

Det är på Instagram som Anders delar en video där följarna kan se framstegen med renoveringarna.

”Kom hem sent från Idol, direkt på imorse för att fortsätta att slipa mina golv i nya ”studiohuset”. Ett rum är klart, fyra to go...”, skriver han och fortsätter:

”Det stora rummet har Matte och Nille gjort. Jag börjar med de mindre känsliga golven. Är nybörjare men jag ska lära mig. Kommer bli en resa att få det som jag vill, men allt för att få rätt vibe när nu höst och vinter närmar sig.”

Videon visar upp två olika rum som enligt Anders själv ska bli ett studiohus, med golv som ser nyslipade ut. Genom fönstren ser man ut till slottsträdgården.

Annons

Johanna Lind Bagges ord om renoveringen: ”Olika typer av renovering”

När Hänt når Johanna kan hon berätta mer om renoveringen. Hon förklarar att paret har delat upp flygelbyggnaderna i två.

”Grymma Nille och Matte har slipat golv åt Anders i ena flygelbyggnaden för verksamhet och studio. Sedan har jag event och föreläsningar i andra flygelbyggnaden”, skriver hon och fortsätter:

”Så det är mycket olika typer av renovering nu.”

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons