TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Anders Bagge om sorgen över hunden Esthers död och barnlösheten

03 jan, 2022 
Andes Bagge, Johanna Lind och hunden Karin
Anders Bagge förlorade en av sina kära hundar, Esther, år 2016 efter en tids sjukdom.
Nu berättar han om sorgen som fortfarande lever kvar i honom efter Esthers bortgång, men också om sorgen över att inte ha några barn.
Annons
Anders Bagges förtvivlan efter Idol-tittarnas kommentarer: "vill alla väl"Brand logo
Anders Bagges förtvivlan efter Idol-tittarnas kommentarer: "vill alla väl"

Anders Bagge, 53, och Johanna Lind Bagge, 50, har levt tillsammans i flera år. De lever ett liv utan barn, vilket är något de pratat öppet om. Men istället för barn har det blivit en hel del hundar i familjen.

En av Anders hundar var Esther, som lämnade jorden våren 2016 efter en tids sjukdom. Detta blev en stor sorg för Bagge då han stod hunden Esther väldigt nära.

”Idag slocknade dina ögon, idag slocknade den som gett mig mest kärlek i mitt liv. Jag älskar dig och vänta på mig däruppe, så fortsätter vi i evighet att alltid vara tillsammans”, skrev Anders Bagge efter att Esther avlidit.

Anders Bagge talar ut om sorgen

Anders Bagge har nyligen tillägnat hunden Esther ännu ett inlägg på Instagram, där han skriver några väl valda ord. Han berör samtidigt ett annat ämne som varit och fortfarande är en stor sorg för Anders, nämligen att han inte har några barn och att han inte kan få.

”Hur kan man sakna ett djur så, har ju inga barn kan inte få tyvärr stor sorg”, skriver Anders Bagge på Instagram och fortsätter:

Annons

”Grät inatt över min otroliga saknad efter henne, har 5 underbara hundar så ta inte det fel sjukt härliga på alla sätt. Men jag och Esther kamperade ihop”.

Anders berättar även att han sondmatade Esther i sex månaders tid, något han förklarat närmre i sin bok.

Anders Bagges Instagraminlägg om hunden Esther
Anders Bagges fina bild på hunden Esther.

”Hon ville leva och jag ville hon skulle överleva”, skriver Anders och avslutar med starka orden:

”Vad vill jag säga, var rädda om allt som har puls, tänk till och rädda dom som är svaga. Har precis startat Esthers vänner som kommer bli ett sätt att skänka ett bidrag till djur i nöd”.

Många kramar till fina Anders!

FOTO: Robin Lorentz-Allard/TT, Karin Törnblom/TT

Annons