Anders Bagges starka ord till hustrun Johanna

Anders Bagges starka ord till hustrun Johanna – efter tuffa tiden

Anders Bagge och Johanna Lind Bagge delar ofta med sig av sin kärlek till varandra och sina hundar.
Nu har Anders tagit ett kliv utan för boxen för att se saker i det stora hela och reflektera.
”Kändes lite skönt att få stanna upp och faktiskt reflektera”, skriver Anders på Instagram.

Fantastiska paret Anders Bagge, 52, och Johanna Lind Bagge, 48, har länge varit väldigt öppna med deras kärlek till varandra. 2018 vankades det bröllop, något som även fansen och tittarna kunde ta del av då det visades i kärleksparets realityshow Cirkus Bagge som sändes på TV4.

Anders Bagge, Johanna Lind Bagge

Anders Bagge och Johanna Linds bröllop. Vigsel ägde rum i Eric Ericsonhallen. FOTO: Patrik Österberg/TT

Förutom kärleken till varandra är de även mycket öppna med uppskattningen av deras hundar, som de har några stycken. En plattform de använt sig av en hel del för att uttrycka sin kärlek är Instagram, där de ofta uppdaterar sina följare om livet, kärleken dem emellan och vardagslivet tillsammans hundarna.

Anders Bagges uppmaning

Men mitt i dessa tider med coronaviruset som sprider sig mer och mer världen runt så har Anders Bagge stannat upp om reflekterat. Vad är egentligen viktigt för Anders?

”Mycket ‘familjeumgås’ nu, kändes lite skönt att få stanna upp och faktiskt reflektera, på vad som är viktig för mig/oss. ‘Man lever inte en gång, man lever varje dag…man dör en gång’. Så ta hand om era nära och kära vänner som familj”, skriver Anders på Instagram till en bild på sin fru Johanna.

Han fortsätter: ”Nu ska jag ringa min kära mamma och pussa lite på henne. Kram på den Anders”.

”Kommer att bli bra igen”

Några som håller med Anders Bagge helt och hållet är flera av hans följare. Ja, medhållet efter sin fina text och bild är stort och kommentarerna från fansen flödar intill bilden.

”En klok tanke och vacker bild. Allt kommer att bli bra igen”, skriver en person. ”Så fint skrivet!”, fyller en annan i följt av ett hjärta.

”Precis så! Har kommit på saker jag inte tänkt på tidigare för att vi tar allt för givet! Må så gott!”, kommenterar en tredje.

Anders Bagge och Johanna Lind Bagge

Anders Bagge och Johanna Lind Bagge på största hundpromenad för välgörenhet i regi av försäkringsbolaget Agria. FOTO: Carolina Byrmo/TT

FOTO: Karin Törnblom/TT

Senaste nytt