LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Anders Bagge delar med sig av huslyckan – efter bakslaget

23 sep, 2022 
Anders och Johanna Bagge
Det var nyligen som vi möttes av beskedet att Anders Bagge och hans stora kärlek Johanna Lind skulle flytta in på Rastaborgs slott.
Nu delar Anders med sig av en ny uppdatering om flytten.
Något som får följarna att undra.
Annons
Johanna Lind Bagge om nya programmet UnderdogsBrand logo
Johanna Lind Bagge om nya programmet Underdogs

Det var nyligen som vi möttes av nyheten att turturduvorna Anders Bagge, 54, och Johanna Lind Bagge, 50, var i full gång med att flytta in till Rastaborgs slott. Paret har sedan de blev sambos bott i Anders stora villa ute på Ekerö tillsammans med alla deras hundar. Men nu har de äntligen skaffat något ihop!

I början av juni kunde Anders avslöja för Hänt att paret skulle flytta till sin första gemensamma bostad, Rastaborgs slott. Det lyxiga slottet är från 1600-talet och är drygt 1500 kvadratmeter stort.

Men flytten har skjutits upp flera gånger och den stora frågan är fortfarande om paret har flyttat in i deras nya lyxboende.

Anders Bagges hårda bakslag – flytten till slottet stoppas

Nyligen kunde vi mötas av beskedet att paret hade stött på ett bakslag som försenade deras flytt in till nya lyxslottet. Det var i en intervju med Expressen som Anders Bagge berättade om den tråkiga nyheten.

– Vi har inte flyttat in än! Vi håller på för fullt, säger han.

Annons

– Ge mig ett par veckor till så blir det bättre.

På frågan om vad som drog ut på tiden svarade han:

– Vi har ju det andra huset. Det är bara det att det är svårt med all logistik och jag har precis avslutat min turné, och sen håller jag på att spelar in ett nytt program. Jag har varit här jättemycket, men vi har inte börjat sova här än, säger Bagge.

Anders Bagges nya uppdatering från slottet – följarna undrar

Men nu en månad senare kan Anders Bagge ge oss en ny uppdatering från lyxslottet. Det är i en video på Instagram som vi får ta del av flyttlådor och en fin utsikt från deras nya slott. Något som får följarna att reagera.

I kommentarsfältet undrar flera följare om paret nu har flyttat in och hur det egentligen ligger till med deras nya boende.

”Har ni flyttat? Det har du inte berättat”, skriver en.

”Har ni flyttat?!?”, frågar en annan.

”Så underbart ni bor nu också. Och så underbara hundar ni har, kan absolut inte vara bättre”, skriver en tredje följare.

FOTO:
Annons