amy diamond

Amy Deasismonts familjelycka – nu berättar hon: ”Jätteglad”

amy deasismont

Amy Diamond är i ropet!
Snart kommer nämligen en ny säsong av hennes serie Thunder in my heart.
Men det är inte bara i karriären som det går bra för Amy – nu berättar hon även om den privata lyckan.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Christina Schollin om att jobba tillsammans med Amy Deasismont: ”Annorlunda”
0:25

Efter reklamen: Christina Schollin om att jobba tillsammans med Amy Deasismont: ”Annorlunda”

(0:25)

Slå på ljud

Amy Deasismont, känner nog många igen med det forna artistnamnet Amy Diamond.

Men nu sjunger inte Amy så mycket längre – utan hon gör succé i tv-rutan! Hennes egna serie, där hon även skådespelar, Thunder in my heart, togs emot med bravur. Snart är hon tillbaka i en ny säsong, vilket hon pratar om med tidningen Amelia.

– Det har varit intensivt och mycket jobb med andra säsongen, men så kul. Jag älskar att jobba med känslor. När jag gör det känner jag mycket och det blir lite som en ”relief” att få grotta ner sig i det. Så det är bra med mitt hjärta. Jag känner mig lugn och glad.

Thunder in my heart.

Thunder in my heart.

”Det är en tydlig dröm”

Så vad är Amys framtidsplaner? Den frågan får hon av Amelia. Hon svarar:

– Dels vill jag fortsätta skriva, regissera och jobba inom film. Det har cementerats i mig de senaste åren. Sedan har jag alltid haft en dröm om att köpa en sommarstuga någon gång. Det ligger ganska långt fram, men är verkligen något jag jobbar för att kunna göra. Vi har inget fritidshus i familjen och jag har inte vuxit upp med att ha en stuga att åka till. Därför har jag alltid känt att det vill jag göra för mig själv, men också för mina barn i framtiden. Det är en tydlig dröm. Tänk att få inreda och pyssla där.

Amys stora familjelycka: ”Jätteglad”

Skådespelerskan har hela fem syskon, vilket hon får frågan om under intervjun. Hon säger att hon känner att hennes syskon är hennes bästa vänner. Hon är tacksam över sin familj och är glad att de är så många.

– Jag är jätteglad över mina fem syskon. Allihop är helsyskon och vi är fyra vuxna systrar och två yngre syskon på 13 och 9. Mina föräldrar började tidigt och slutade sent, kan man säga. Systrarna är verkligen mina bästa vänner.

FRÅN FÖRSTASIDAN