LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Amanda Strand om relationen till Dante Lindhe – efter uppbrottet

19 nov, 2020 
Amanda Strand och Dante Lindhe

Amanda Strand och Dante Lindhe bekräftade sitt uppbrott häromveckan.
Nu avslöjar Amanda hur relationen ser ut idag – samt insikten hon gjort efter relationens slut.
– Jag gillar inte, säger Amanda på Youtube.

Annons
Fem snabba med Anna Pankova TäljebladBrand logo
Fem snabba med Anna Pankova Täljeblad

Det var under början av sommaren 2019 som det ryktades om att Hov1-artisten Dante Lindhe, 24, dejtade Youtubern och modellen Amanda Strand, 21.

Efter tisslande och tasslade valde de till slut att bekräfta sin relation med bilder på Instagram. Kärleken sprudlade och de visade flitigt upp lyckan på sociala medier.

I början av sommaren 2020 tog Amanda och Dante ett stort steg i relationen och köpte sig en gemensam bostad. På Amandas Youtube-kanal fick följarna hänga med när de flyttade in i sitt nya hem och även när de berättade om framtidsplanerna för hur lägenheten skulle se ut när allt var klart. Men de hann aldrig göra klart i lägenheten, istället fick relationen ett abrupt slut.

Amanda Strand om relationen till exet Dante Lindhe idag

Under hösten märkte följarna att något var lurt och det började snabbt spekuleras kring ifall paret hade gjort slut. Det dröjde dock ett bra tag innan frågorna besvarades. I oktober bekräftade Amanda att förhållandet var över genom en uppdatering på Instagram story.

Annons

Det har varit mycket spekulationer om mig och Dante. Och som många av er kanske har förstått så har jag och Dante gjort slut”, skrev då Amanda.

Några veckor har nu gått och i en ny video på Youtube berättar Amanda att det tidigare paret nu sålt lägenheten – samt hur relationen till Dante egentligen ser ut idag. Det är när hon får en fråga gällande hur det går att hitta nytt boende som Amanda berättar det hela.

– För er som inte fattar och tänker "du flyttade precis in i en ny?". Så ja, det gjorde jag men det är så att jag och Dante har gjort slut. Det är inga hard feelings mellan oss, vi är fortfarande vänner, så ni behöver inte diskutera eller skapa några rykten, absolut inte, säger Amanda och fortsätter:

– Men eftersom vi inte ska vara tillsammans längre så kanske det inte är så jättebra att äga en lägenhet tillsammans. Så den ha vi sålt och just nu letar jag efter en lägenhet att hyra.

Annons

Så ser Amandas kärleksliv ut efter uppbrottet

Amanda delar även med sig av hur kärlekslivet ser ut idag. Efter uppbrottet med Dante har hon nämligen gjort flera insikter.

– Jag är ju en människa som för det första är väldigt kär i kärleken, får jag erkänna. Sen så, jag gillar inte att vara själv. Vilket jag måste öva på, säger Amanda och forsätter:

– Men om ni tänker hur går singellivet som att jag dejtar massa killar så går det sämst för jag dejtar ingen. Eftersom jag precis blev singel men vi får se.

Annons