LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Amanda Strand bekräftar uppbrottet från Dante Lindhe: ”Slut”

19 okt, 2020 
Amanda Strand.
I början av sommaren köpte Hov1-artisten Dante Lindhe och kärleken Amanda Strand en ny lägenhet ihop.
Men nu väljer hon att berätta att paret har brutit upp.
– Som många av er kanske har förstått så har jag och Dante gjort slut, skriver hon på Instagram.
Annons
Eric Saades låt ”Nån som du” – om uppbrottet från Nicole FalcianiBrand logo
Eric Saades låt ”Nån som du” – om uppbrottet från Nicole Falciani

Under början av sommaren 2019 ryktades det om att Hov1-artisten Dante Lindhe, 24, dejtade Youtubern och modellen Amanda Strand, 21. Och drygt en månad senare valde hon att visa upp förhållandet offentligt genom att lägga ut en bild på dem tillsammans, där Dante kysser henne på kinden under festivalen Lollapalooza i Stokholm.

”Älskar den här killen så fruktansvärt mycket”, skrev hon till bilden som fick över 56 000 likes och paret grattades bland annat av flera kända personer.

Sedan dess har kärleksrelationen varit ett faktum och ett år senare, i början av sommaren 2020, valde kärleksparet att gå ut med att de tagit nästa steg i förhållandet. Amanda Strand och Dante Lindhe hade köpt en ny lägenhet ihop. I en video på sin Youtube-kanal berättade Amanda Strand om den nya bostaden och följarna fick följa med hela vägen från när de hämtade upp nycklarna till inredningsprocessen.

– Nu är lägenheten vår. Kan ni fatta? Det känns så overkligt och som att jag typ kommer göra inbrott, gå in i en lägenhet som jag inte får, eller att jag ska hyra den men om ett tag kommer den som vi hyr av och vill ha tillbaka lägenheten igen, säger Amanda Strand i klippet.

Annons

Amanda Strands ord om nya lägenheten

Youtube-profilen visade också upp en rundtur av lägenheten som rymmer en stor balkong, ett sovrum med flera garderober, ett stort studiorum, walking closet och toa.

– Det är öppen planlösning och skitstort, säger Amanda Strand och visar upp hallen, vardagsrummet och köket.

Amanda Strand berättade också att det varit mycket att göra med parets nya lägenhet men utlovade fler vloggar framöver.

– Och på grund av corona har jag inte så mycket om dagarna och då är det inte så kul för er att hänga med, säger hon i klippet.

Bekräftar uppbrottet: ”Slut”

Men under hösten verkar relationen mellan kärleksparet ha förändrats och följare har börjat spekulera om Amanda Strand och Hov1-profilen gått skilda vägar. Dels har paret inte lagt upp bilder på varandra på ett tag och sedan har också Dante Lindhe tagit bort bilder på honom och kärleken från Instagram.

Nu väljer Amanda Strand att bekräfta parets uppbrott på sin Instagram story:

Annons

”Det har varit mycket spekulationer om mig och Dante. Och som många av er kanske har förstått så har jag och Dante gjort slut. Tycker fortfarande om han supermycket, han är en underbar kille och vi kommer fortfarande vara vänner. Skulle uppskatta om ni kunde respektera detta och inte ställa massa frågor”, skriver hon.

Hänt har sökt Amanda Strand och Dante Lindhe.

FOTO: Elvira Pihl/Aftonbladet/TT/Instagram

Annons